Şimdi Ara

Rj11 girişi ethernet ile değiştirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, şimdi daha önceki konuda bahsettiğim bir internet dağıtma işlemim var kısaca özet geçeyim, ben dark RangeMAX WRT350 bu üründen alacağım, arkadaki evde internete bağlı modemden bir ethernet kablosu çekeceğim (yaklaşık 20-25 metre) bu cihaza bağlayacağım fakat kablo kirliliği olmaması için ben bu ethernet kablosunu bizim evin kapısındaki panodan odamdaki prize getirmek istiyorum, oradan da prize taktığım access pointe ethernet ile bağlayacağım bu sayede yukarıdaki modemden interneti kablolu olarak access pointe bağlayıp kendi evime interneti getireceğim. Sorunum şurada, prizi söktüğümde (rj11 soketi mevcut) rj11 e mavi ve beyaz kablo gidiyor, onun dışında yalnızca siyah,sarı ve kırmızı kablolar mevcut başka hiç bir kablo yok, ben ethernet bağlantısını access pointe nasıl bağlayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrahansezgin -- 16 Temmuz 2018; 23:36:0 >

• Mümkün değilmiş kablolar yetersiz, türktelekom dış hat çekecek dilekçe verdik.
  • bugrahansezgin B kullanıcısına yanıt
    100 mbit ile bağlıcaksan 4 kablo yeter. ama access pointi poe ile besliceksen yetmez. en az 8 tel lazım.

• hallettin mi nedir son durumun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.