Merhabalar herkese, daha önce hiç konsol sahibi olmadım hep PC oyunları oynadim fakat artık PC de pek oyun oynamak istemiyorum, işim gereği zaten saatlerce PC basındayım ve oyun oynamak istemiyor canım. Sık sık şehir değiştirdiğim için PC toplamıyorum ve laptop kullanıyorum. Bu yüzden biraz kompakt olarak düşündüğüm Xbox one s almayı düşünüyorum. 2.el alacağım bütçem çok degil, zaten hergun oturup 4-5 saat oynama amacim hiç yok, arada akşamlar 1-2 saat takılmak, kız arkadaşımda arada takılsın diye uygun fiyatlı Xbox bakıyorum. Son çıkan oyunları oynama gibi bir idealim yok, gamepass alıp oradaki oyunları oynamak amacim. PC üzerinde zaten standart 30-60 fps oynuyorum genelde oyunları. (Gtx 1050 ekran kartı o yüzden PC üzerinden oynamak sıkıntı) letgodan bulunduğum bölgede bir ilan buldum 1500 tl ye Xbox one s garanti kutu yok 2,5 yıllık cihaz, kontrolcunun sol joystiginde hafif kayma varmış sorun yaratmıyormuş, daha henüz deneme fırsatım olmadı. Cihaz özellikleri bu şekilde, sizce 1500 tl ye alınır mi? (1600 dü 1500 e düştü) Not: bütçeni arttır series s al one x al ya da PC topla gibi yorumlar istemiyorum, amacim ucuza oturduğum koltuktan oyun oynamak. tesekkurler şimdiden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox one s 2021 alınır mi?
-
-
Hem çok zamanın yok az oyun oynayacaksın hem de ucuz olsun istiyorsun, bence ps4 alabilirsin. Çünkü one s cihazından daha iyi performansla oyunları oynarsın, ayrıca bir sürü ps exclusive oyunu var. Bu biriken oyunları da forumda çok ucuza bularak deneyimleyebilirsin. Benim tavsiyem one s'den uzak dur bu fiyatlara ps4 almaya çalış, seni daha fazla memnun edecektir. -
Ps 4 fiyatları çok daha pahalı, ve ps ye karşı bir antipatim var, çok sevemiyorum. Teşekkürler yorum icin -
Hocam one s te oyunlar 900 p çözünürlükle çalışıyor. Ancak tabi ki özellikle Microsoft stüdyolarının yapımlarını ve diğer oyunları gamepass ile ( forza serisi , halo , gears of war , sunset overdrive v.b sayamadığım oyunlar ) severek oynarsınız ama fps takıntınız yoksa. Hemen hemen bir çok oyun 30 fps çalışıyor one s te. Özetlersek , grafik ve fps takıntısı yoksa tabi ki alınabilir bir cihaz hala one s. Bende 1 yıllık one s i kolsuz olarak 900 e sattım birkaç ay önce. Kollar özellikle sıfır çok pahalı. Bence kontrolcünün durumu kötü değilse alınabilir.
-
Televizyonum 1080i tam fullhd bile pek alamıyorum, 3 metre kadar uzakta oturuyorum tv ye o yüzden çok farketmiyorum çözünürlüğü, 900p işimi gayet görür. Sıkıntı garanti diye düşünüyorum ama daha önce garantisiz cihazlar almisligim var özellikle Apple, ve bir sıkıntı yaşamadım açıkçası. Donanım bilgim ve el becerim var, bir aksilik durumunda cihazı açıp müdahelede bulunabilirim.
2.el bir Kontrolcü alırım eğer idare edemezsem.
Teşekkürler yorum icin. -
One S kullandım; şu an One X sahibiyim. 3 yıl PS4 kullandım. Her ne kadar bu cihazlara destek kesilse de PC harici ucuz bir konsol için One S ideal. Gamepass pahalı oyunlar satılan ülkelerde avantaj. Yeni alınan stüdyolar sayesinde hem gamepass içeriği genişleyecektir, hem de xbox a özel oyunlar çıkacaktır. Bir süre daha One S ve X içinde destek devam edecektir. Mutlaka oynamadığınız ve oynamak isteyeceğiniz bir çok oyun vardır. Dezavantaj olarak unutulmaması gereken 2.elde konsol ve oyun alım satımı zayıftır.
1500 TL fiyat normal gibi. Belki daha uyguna da bulunabilir. Garantisi devam eden ikinci eller de mutlaka çıkar. "O konsol yerine Series S alın" lafından daha saçma bir laf yok. Parası olan veya o fiyatı bir şekilde toparlayabilen gider yeni bir sistem alır zaten. Her şey bütçe meselesidir.
One S alırsanız yeni bir hesap alarak konsola tanımlayın; Microsoft'u arayırı 3 yıla kadar Gamepasss Ultimate satın alın. Belki incelemişsinizdir am kısaca şöyle; Paket içeriğinde Live üyeliği (Ps deki Gold) online oyun oynamak için ve gamepass+ea play ile 100+ oyuna erişebilme imkânı (üyelik süresi boyunca)
-
Teşekkürler yorum icin gayet açıklayıcı olmuş. Zaten 2 yıl içerisinde sıkılmazsam ilerleyen dönemlerde alırım yeni modelini. Gamepass dışında oyun alacağımı sanmıyorum o yüzden çok düşünmedim o kısmı. -
Şimdiden hayırlı olsun. Son tavsiyem (benimde takip ettiğim ve önerdiğim) https://xbox-store-checker.com/en/ sitesi. Her ne kadar gamepass yeterli gibi görünsede mutlaka oynamak isteyeceğiniz oyunlar olacaktır. Bu site sayesinde yurtdışından daha ucuza (bölge kodu olmadığını da belirteyim) oyun alışverişi yapabilirsiniz
-
Çok teşekkür ederim, ihtiyacım olan oyun olursa bakarım önerdiğin siteden -
2. El garantisiz almak içime sinmedi, birde konsoldaki sorun bana ekstra maliyete sebep olacağından vazgeçtim, hepsiburada üzerinde 1800 tl ye 1 yıl şube garantili teşhir xbox one s aldım, ürün geldi, kozmetik olarak kılcal çizik bile göremedim, cihaz güzel çalışıyor, fakat 2019 Ağustos ayında garantisi bitmiş yanı 2017 yılında alınmış cihaz. Çok sorun teşkil etmiyor benim için. Teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X