YAPA dan VAE ye geçiş
Hattım son bir kaç aydır internet ve telefon açısından çok berbat bir durumda idi, defalarca kez arıza kaydı açtım hiç birine mantıklı cevaplar verilmedi, mesela bir müşteeri hizmetleri telefon arızanız var dedi diğeri yok diyerek fikir değiştirdi. Önceden Telekom alt yapısında bu kadar problem yaşamıyordum ne zaman YAPA ya geçirdiler seyrek seyrek problemler çıktı şimdi artık başa çıkamıyorum.
En son ip hatası aldım. Denemedik yol bırakmadım. İki tane farklı uzman geldi kablolar bina, ankastre her şeyi değiştim yok, düzelmedi. Sonra yeni modem aldım, splittera kadar değiştim gene düzelmedi. Yetmedi başka bilgisayarlarda denedim hatalar bağlanmamalar devam etti. Ama arıza kayıtlarında bizde arızanız gözükmüyor dan başka cevap alamadım. Santrale kadar gidip artık yardım istedim.
En son aşama bu gün başka bir tahütsüz firmayı - isim vermek istemiyorum amacım reklam değil.- bağladım internet çalıştı. Ben TürkNet'in internet ve telefon hizmetinde devam etmek istiyorum ama YAPA da değil, VAE de Türk telekom alt yapısında telefon hizmetimle geçiş sağlanarak buna devam edeceğim. Eğer bu işlem yapılmazsa yei bağlanan firmadan devam edip aboneliğimi iptale gideceğim.
Artık yeter. Bahane üretilmeden sadece isteğimin yerine getirilmesini talep ediyorum!
TürkNet Rezilliği
|
İkinci El Macbook Pro Alacağım
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 595 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar