İşlemci entegresini yenilemek
Merhaba arkadaşlar ben telefon tamiri konusunda kendimce bir yerlere gelmiş biriyim basit olsa da bataryasıdır ekranıdır bunları değiştirip sağlıklı bir şekilde telefonu toparlayabiliyorum ve şimdi elimde bir Poco x3 Pro 6 GB sürümlü bir telefon ve anakart arızası var bellek kısmındaki bacakların yeniden yapılması gerekiyor internette buna reballing işlemi denilmekte ve bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum gerekli malzemeler nelerdir yardımcı olabilir misiniz rica etsem? (Sıcak hava makinası, lehim makinasından tutunda hangi yapıştırıcı gerekiyor yazabilirseniz çok mutlu olurum.)
Honda Spacy 110 Benzin Deposu Hk.
Merhaba arkadaşlar bundan 1 hafta önce 2. el bir spacy 110 cc 2012 model bir motor aldım 94 binde iken tüm motor aksamları değiştirilmiş gidişinde vb. sorun yok çok atik çok seri her şey güzel fakat şöyle bir şey var benzin deposu kırmızı çizgide iken en fazla 3.3 lt alabildim bu motorlar 6.5 lt benzin alıyor diye biliyorum acaba bu benzin ibresinde mi sorun var yoksa depoda mı sorun var bilemiyorum sizce ne yapmam gerekir teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Monitor yerine kullanabileceğim ne var?
|
HP Compaq Presario CQ56 Caps lock problemi
|
Compaq Presario CQ56 Ekran'a Goruntu Gelmiyor.
Yardım edebilirseniz sevinirim.
|
|
HP Notebook Presario Ekran Açılmıyor.
|
[ - FLY - VİSİONADVENTURE - TURKCE RAP - } |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 949 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware