Şimdi Ara

Yardım edebilirseniz sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fly IQ4404 Android işletim sistemine ait bir cihazım bulunmakta ve telefonum rootluydu system dosyalarından 1 dosya yı başka cihazın system dosyası ile degiştirdim ve telefonu kapatıp açtıgımda giriş logosunda takılı kaldıgını farkettım telefon artık açılmaz durumda yani belli bir yere kadar açılıp orada kalıyor cwm yuklu olmadıgı için custom rom da atamıyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız teşekkürler.

• Visionadventure kullanıcısına yanıt
    Telefon hakkında hiçbir bilgim yok. Batarya çıkıyor mu ? Çıkmıyorsa telefonun herhangi bir yerinde çok küçük bir delik olacak. Oraya iğne yardımıyla bir iki kez dokun. Telefon kendini tekrar başlatır. Bu bazı telefonlarda sistemi sıfırlar haberin olsun. Bunu yaparak telefonu kapatmaya çalış. Ardından telefonunun sürücü(driver) ını bul ve bilgisayara yükle.Daha sonra telefonu tekrar aç ve usb kablosunu telefonuna tak bilgisayarla bağlantı için. ''Firmware'' romu bul ve bilgisayar yardımıyla yükle. Sadece açıklama yaptım. Yapamazsan yardımcı olurum elimden geldiği kadar.
  • Teşekkürler. Evet batarya çıkıyor android sürümüm 4.2.2 jelly bean ve stock rom mu indirirsem nasıl kurabılırım bılmıyorum ve asıl sorun şu cwm yüklü olmadıgından custom rom yükleyemiyorum cevabın için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.