Şimdi Ara

HP Notebook Presario Ekran Açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ama tabiki daha önce defalarca gördüm ama bir türlü üyelik nasip olmadı ve evet şuan hepinize işim düştüde üyelik aldım gibisinden gelebilir ama gerçekten bu forum diğerlerinden farklı herneyse sorunuma geçiyorum.

HP NOTEBOOK PC KULLANIYORUM BİR ANLIK SİNİR SONUCU NOTEBOOK'UN "N" "M" HARF BÖLMESİNE VURDUM.
    VE PC DONDU HATTA DONUP DEVAM EDIP DONDU KALDI SONRA RESET ATTIM GAYET NORMAL ÇALIŞTI TEKRARDAN OYUNA GİRDİGİMDE İSE OYUNA GİRDİKTEN 10-15 SANİYE SONRA ÇALIŞAN FAN ÇALIŞTI VE SİSTEM KENDİNE RESET ATTI AYRICA PC GAYETTE ISINMIŞTI. SONRASINDA PC HER AÇILIŞIMDA "HOŞGELDİNİZ" BÖLÜMÜNDE TAKILIP KENDİ KENDİNE REBOOT ETMEYE DEVAM ETTİ. VE BİR SÜRE SONRA HİÇ AÇILMAMAYA BAŞLADI YANİ EKRAN KAPALI VAZİYETTE VE CAPS LOCK TUŞU SÜREKLİ YANIYOR. HDD IŞIĞI BİR KERELİGİNE YANIP SÖNÜYOR FAN BAŞLANGIÇTA HIZLI SONRASINDA OLMASI GEREKTİGİ GİBİ NORMAL ÇALIŞIYOR VE EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR.

- STATİK ELEKTRİK YÜKÜNÜ BOŞALTTIM OLMADI.
    - RAM YUVALARINI DEĞİŞTİRDİM OLMADI.
    - PİL BATARYASINI ÇIKARDIM DİREK ADAPTÖR İLE BAĞLADIM YİNE OLMADI.
    - HDD Yİ ÇIKARDIM ÖYLE AÇMAYI DENEDIM OLMADI.
    - RAM'İ ÇIKARDIM ÖYLE AÇMAYI DENEDİM OLMADI ( NORMALDE BİP SESİ GELMESİ GEREKMİYORMU ? )

Ve Garantisi YOK. Aslında PC Kuzenden Kalma Bu Yuzden Bizimkiler Para Vermeyi Reddediyor.

Ne Yapabilirim Bilmiyorum. YARDIMCI OLURSANIZ TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM. İYİ FORUMLAR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.