Geri Ödeme Kampanyası Hakkında Bir Soru
Asus ve MSI geri ödeme kampanyalarında Amazon TR'den alınan ürünlerde geri ödemenin olduğu yazıyor. Ancak Amazon üzerinde farklı satıcılar mevcut. mesela Amazon Germany'nin yolladığı bir ürünü satın alsak bu kampanyadan yararlanabiliyor muyuz acaba? Genelde Amazon Germany'nin ürünleri uygun oluyor ve bazı ürünlerde Türkiye Garantisi olduğu da yazıyor. Asus ve MSI bu konuda sıkıntı çıkarıyor mu? önceden deneyimlemiş olan var mı aranızda?
-Konu yanlış yerde olabilir özür diliyorum.
İkinci elde temiz-yeni alınmış şekilde buldum kartı. Bu kart hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için Amazondan (USA) ve yabancı forumlardan yorumlara baktım. Olumlu yorumlar olmakla beraber fazlaca olumsuz yorum da bulunuyordu. Ve olumsuz olan bu yorumların neredeyse hepsinde kartın bir kaç ay içerisinde öldüğü, artifact yaptığı yazıyor. Sonra dedim belki Türkiye veya Avrupa modeli daha farklıdır. bundan dolayı Türk forumlarını ve ürün yorumlarını araştırmaya koyuldum. Ama neredeyse hiçbir şey bulamadım. Bütün yorumlar bu kartın EVO modeli ile ilgili. Bundan dolayı bu konuyu açma ihtiyacı duydum. Bu kartla ilgili herhangi bir bilgisi veya tecrübesi olan var mı? Aynı sorunları yaşayan veya duyan...
Kartın tam modeli: ASUS DUAL RTX 2070 O8G (EVO olmayan ve OC'siz modeli-Dümdüz yani sadece Asus iki tane fan eklemiş).
Yeni kartların piyasaya sunulmasının arefesinde olduğumuzu biliyorum. Temiz ve Uygun fiyata bulduğum için değerlendireyim dedim. Tek merak ettiğim bu kartla ilgili bilgi sahibi olan kimse var mı? Tavsiye eder misiniz?
Bu anakarta alınabilecek en iyi ekran karti?
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 940 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler