Şimdi Ara

Geri Ödeme Kampanyası Hakkında Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus ve MSI geri ödeme kampanyalarında Amazon TR'den alınan ürünlerde geri ödemenin olduğu yazıyor. Ancak Amazon üzerinde farklı satıcılar mevcut. mesela Amazon Germany'nin yolladığı bir ürünü satın alsak bu kampanyadan yararlanabiliyor muyuz acaba? Genelde Amazon Germany'nin ürünleri uygun oluyor ve bazı ürünlerde Türkiye Garantisi olduğu da yazıyor. Asus ve MSI bu konuda sıkıntı çıkarıyor mu? önceden deneyimlemiş olan var mı aranızda?

-Konu yanlış yerde olabilir özür diliyorum.

• Asus cashback sitesinde kampanyaya dahil siteler yazıyor. Amazona tıkladığın zaman amazon.com.trye yönlendiriyor. Büyük ihtimalle diğer ülkelerin amazonları tr kampanyasına dahil değil. Hangi ülkedeysen o ülkenin cashback kampanyasına katılıyorsun sanırım.

• ASUS'un sitesinden Amazon'a basınca TR'ye yönlendiriyor. Oradan almak istediğim ekran kartını yazıyorum ve ilk çıkan ürünün göndericisi Amazon Germany. Çok anlamıyorum ama sonuçta yine TR'nin sitesi bu. Göndericinin ve satıcının Amazon Germany olması (ürün TR garantili yazıyor) bu kampanyadan yararlanmaya engel teşkil eder mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.