Şimdi Ara

Rtx 2070 Dual ASUS (EVO olmayan) Kartı hakkında tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci elde temiz-yeni alınmış şekilde buldum kartı. Bu kart hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için Amazondan (USA) ve yabancı forumlardan yorumlara baktım. Olumlu yorumlar olmakla beraber fazlaca olumsuz yorum da bulunuyordu. Ve olumsuz olan bu yorumların neredeyse hepsinde kartın bir kaç ay içerisinde öldüğü, artifact yaptığı yazıyor. Sonra dedim belki Türkiye veya Avrupa modeli daha farklıdır. bundan dolayı Türk forumlarını ve ürün yorumlarını araştırmaya koyuldum. Ama neredeyse hiçbir şey bulamadım. Bütün yorumlar bu kartın EVO modeli ile ilgili. Bundan dolayı bu konuyu açma ihtiyacı duydum. Bu kartla ilgili herhangi bir bilgisi veya tecrübesi olan var mı? Aynı sorunları yaşayan veya duyan...

Kartın tam modeli: ASUS DUAL RTX 2070 O8G (EVO olmayan ve OC'siz modeli-Dümdüz yani sadece Asus iki tane fan eklemiş).

Yeni kartların piyasaya sunulmasının arefesinde olduğumuzu biliyorum. Temiz ve Uygun fiyata bulduğum için değerlendireyim dedim. Tek merak ettiğim bu kartla ilgili bilgi sahibi olan kimse var mı? Tavsiye eder misiniz?

• Bu model sonradan çıktı maliyet odaklı çünkü kullanılan heatsink 2070 için baya zayıf.

Kartta ASUS'un ilk olarak 1660/1600 Ti evo modeli için hazırladığı heatsinkin aynısı bulunuyor. hdt taban, 2 tane 8mm heatpipe.

Kart tam yükte belirli bir süre geçtikten sonra yüksek rpm de(yani ses) 75-80 derecede calıscaktır.

• Kartın sıcak çalışabileceğini bilmiyordum, Teşekkür ederim bilgilendirme için. Kartın artifact sorunu veya ömrünün kısa olması ile ilgili bir şey biliyor musunuz?

@Voods

• erbuslayer2323 E kullanıcısına yanıt

Artifact sorunu diye birşey yok.

Artifact varsa zaten kart bozuktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.