ADATA SU630 240GB SSD BİLGİSAYAR GÖRMÜYOR
ADATA SU630 modeline sahibim. Daha önce açılmadığı için birkaç defa restart atınca bios görüp açılıyordu windows ama bu sefer bios hiç görmüyor defalarca restart atmama rağman.. Ssd yi garantiye ancak bir ay sonra gönderebilirim imkanlar gereği. Önerisi olanlar için denemeye açığım. Not: portlarda veya kablolarda sıkıntı yokmuş evdeki laptopun hdd sini sök tak ile test ettim.
sistemim:
gigabyte h55m s2 v1.3
xeon x3440 3.4ghz
8gb ram
rx460
xigmatek 500w
adata su630
Xigmatek Excalibur 500w
Başlıkta belirttiğim Xigmatek Excalibur 500w lık psu ( https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-x-calibre-serisi-500w-guc-kaynagi.html ) asus rx 470 4gb mining edition ekran kartını besleyebilir mi?
RX 470 Mining Edition Ekran Kartı Görüntü Vermiyor
Merhabalar. Elimde rx 470 mining ekran kartı var. Arkadaşımdan almıştım. Oyun oynamak için bilgisayarcıya yazılım attırmış ve rahatlıkla oyun oynuyordu lakin kartı ben alıp anakartıma taktığımda oyunlara girince görüntü kare kare olup kapatıyordu kendini görüntü gelmiyordu. İnternetten araştırdığımda bios atılması gerektiğini düşündüm ve civarımdaki bilgisayarcılara danıştım lakin yapabilen çıkmadı. İş başa düştü diyip saatlerce araştırdım ama uygun bios bulamadım. Bir internet sayfasında gördüğüm kadarıyla memory mhz yi 2000 yapıp kaydettim romu ve kaydettiğim romu ekran kartına attım. Rom başarıyla atıldı yazısından sonra bilgisayarı yeniden başlattım, kartın fanları dönüyor 8pin güç ışıkları yanıyor fakat görüntü vermedi. Hemen eski biosu yüklemek için kolları sıvadım. Ekstra pci ekran kartı var elimde görüntü veren fakat anakartta tek slot pci 16 var. Onboard ekran kartıda yok elimdeki işlemciden dolayı sanırım araştırmam onu gösteriyor. Şimdi bu ekran kartına eski biosu nasıl yüklerim bilmiyorum ama elimde eski biosun yedeği var. Kartı belkide tamamen kaybettim arızaya yol açtım oda meçhul. Her türlü öneriye açığım ne yapabileceğim hakkında. Sistem özellikleri :
gigabyte h55m s2 v1.3
xeon x3440 işlemci
4ısı borulu 2 fanlı kule tipi soğutucu
2x4gb 1333mhz ddr3 ram
240 gb ssd
xiagmatek 500w güç kaynağı
vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkürler. Ayrıca 2000 olan yer 1750 idi ben 2000 yaptım ve kart kapand. İkinci ekran kartını takıp resmi bu şekilde aldım.
AEROCOOL VX PLUS 400W
Merhaba arkdaşlar. Elimde şuan Aerocool Vx PLus 400w güç kaynağı bulunmakta. Ve ekran kartımı rx470 minning edition olarak güncelledim. İki sorum olacak: 6pin güç girişini rx470 e bağlasam çalışır mı? Rx 470 i bu güç kaynağı besleyebilir mi?
sistem:
Xeon x3440 3.5 ghz
4+4 GB ddr3 1600 mhz ram
240 gb ssd
rx 470 minning edition ekran kartı
Gta 4 yardımm????
|
ANAKARTA UYUMLU İŞLEMCİ ARIYORUM????
|
OYUN ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ???
|
Win Xp KURULUM YAPAMIYORUM ACIL BAKAR MISINIZ
|
Ntldr hatası yardım eder misiniz?
|
Ekran Kartım Fazla Isınıyor Yardımmm
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.232 (Bu ay: 311)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware