Şimdi Ara

ADATA SU630 240GB SSD BİLGİSAYAR GÖRMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADATA SU630 modeline sahibim. Daha önce açılmadığı için birkaç defa restart atınca bios görüp açılıyordu windows ama bu sefer bios hiç görmüyor defalarca restart atmama rağman.. Ssd yi garantiye ancak bir ay sonra gönderebilirim imkanlar gereği. Önerisi olanlar için denemeye açığım. Not: portlarda veya kablolarda sıkıntı yokmuş evdeki laptopun hdd sini sök tak ile test ettim.

sistemim:

gigabyte h55m s2 v1.3

xeon x3440 3.4ghz

8gb ram

rx460

xigmatek 500w

adata su630

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByHummer -- 25 Mart 2021; 23:32:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adata SU630 sorunlu bir SSD, bende bad sektör bir anda çoğaldı, garantiye gönderdim yenisi geldi. Başka bir PC de deneyin çalışmıyorsa cihaz arızalıdır. sonuçta SSD teferruatlı bir donanım değil. Ya çalışır ya çalışmaz.

• Bilgisayarınıza başka bir hdd takınca görüyorsa anakart sağlam demektir.

• Korgeneral kullanıcısına yanıt

Ssd yi laptopa taktım görmedi.. Sanırım garantiye göndermek tek çözüm olacak teşekkürler.. Garantiye göndermeniz ve size yenisi gelen bu süreç kaç gün sürdü?

• Korgeneral kullanıcısına yanıt

garantiye nasıl göndereceğimide bilmiyorum lakin garanti belgesi kullanım klavusu vs duruyor

• Fatura isterler. Göndermedilerse e- fatura epostanıza gelir. Yoksa firmadan isteyin e- postanıza göndersin. Kargo anlasma kodu isteyin. Orjinal kutusu fatura ile firmaya gönderin. Firmadan habersiz ürünü göndermeyin. Birebir degisim olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung SSD 870 QVO 1TB
    2 yıl önce açıldı
    2tb taşınabilir ssd tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.