2009 Toyota Corolla 1.6 LPG alınır mı?
Herkese merhaba arkadaşlar. Malum otomobil fiyatları cep yakar hale geldi, ben de ihtiyaç hasıl olduğu için kendi bütçeme uygun bir otomobil almaya karar verdim. 200 - 250 bin TL ile 2009-2010 Toyota Corolla 1.6 LPG almayı düşünüyorum. Tabi yaşı gereği 150 - 200 bin kilometreden aşağı bulmak zor, bulunanlar da ya fiyatı abartıyor ya da km düşürülmüş oluyor. Öncelikle bu fiyatlara 12-13 yaşında araba almak mantıklı mı? İlerde satıp model yükseltme imkanım olur mu bilmiyorum. Tabi bir ustaya gösterip alırım fakat sonuçta uzun yıllardan bahsediyorum. Alırsam bu araba bana ne kadar yoldaşlık eder? Yıllık 10 bin km ancak yaparım. Bir kaç sene sonra yollarda kalan, sürekli sanayi yolunu tutan, tabiri caizse beni kanser eden bir baş belası haline gelir mi? Belki 15 sene daha kullanmam icap edebilir. Araba konusunda titizimdir, bakımlarını aksatmam ne gerekiyorsa yaptıran biriyim. Bir arabaya ağız tadıyla binme süresi kaç yıldır? 20-25 yaşına geldiğinde yolda kalma endişesi olmadan binebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.742 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası