Maske Takmama Cezasına İtiraz
Merhaba arkadaşlar.
Kasım ayında evimin önünde maske takmadığım için 900TL'lik maske takmama cezası yemiştim. Tebligat geçtiğimiz günlerde geldi ve ben de itiraz için mahkemeye başvuracağım. İnternette yeterli kaynak görmediğim için süreci an ve an buraya yazmaya karar verdim. Öncelikle dilekçe yazarak ve daha öncesinde maske cezasının iptali olmuş bir Yargıtay kararı ekleyerek İzmir Sulh Ceza Mahkemesine başvuracağım. Ülkeye kalan az buçuk inancım ve umudumla yapacağım başvuru sürecini editleyerek buraya gireceğim
Evimin önünde Maske Takmama Cezası
Merhaba arkadaslar gaflet odur ki bugün arkadaşımdan kalem alacaktım ve günlerce gün sonra sokağa tam evimin önüne çıkmışken polisler maskesiz olduğumu görüp ceza yazdılar. evimin önündeydim arkadaşım da hemen ilerideydi sadece kalemimi alıp eve girecektim oralı olmadılar tam evimin önünde cezayı yazıp gittiler. Kalabalık olmayan bir yerde oturuyorum sokakta birisiyle 3 metreden yakın olma ihtimalim bile çok düşük.
Şimdi sizlere birkaç sorum olacak
1-) Ceza sisteme kaç günde düşer, cezayı işlememe durumları olur mu?
2-) Cimere yazmayı düşünüyorum, sonuç alır mıyım sonuçta aylık 550tl geliri olan bir üniversite öğrencisiyim bu borcu nasıl ödeyebilirim ki?
edit : evime 4 ay sonra maske cezası geldi arkadaşlar 900tl geçmiş olsun cidden devlete ve devlete ait unsurlara güvenim git gide azalıyor.
windows 7 siyah ekran lütfen yardım
|
Windows 7 Siyah ekran Çözümü
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.095 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware