Şimdi Ara

Maske Takmama Cezasına İtiraz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasım ayında evimin önünde maske takmadığım için 900TL'lik maske takmama cezası yemiştim. Tebligat geçtiğimiz günlerde geldi ve ben de itiraz için mahkemeye başvuracağım. İnternette yeterli kaynak görmediğim için süreci an ve an buraya yazmaya karar verdim. Öncelikle dilekçe yazarak ve daha öncesinde maske cezasının iptali olmuş bir Yargıtay kararı ekleyerek İzmir Sulh Ceza Mahkemesine başvuracağım. Ülkeye kalan az buçuk inancım ve umudumla yapacağım başvuru sürecini editleyerek buraya gireceğim

• Hiçbirşekilde o cezayı ödeme. Yasal dayanağı yok.

Almanya'da avukat Markus Haintz, corona ile ilgili tedbir ve cezaların yasalara aykırı olduğunu 50 şehir dolaşarak söyledi. Bizdeki avukatlarda öyle bir cesaret göremedik. O yüzden olay mahkemelik olursa ve avukat tutman gerekirse cok dikkatli olmalısın. Bu işi para için değil, corona tedbirlerinin saçma ve yasalara , insanlıga aykırı olduğunu düşündüğü için yapacak bir avukat bulmalısın.
  • niye takmadın

• Hiçbirşekilde o cezayı ödeme. Yasal dayanağı yok.

Almanya'da avukat Markus Haintz, corona ile ilgili tedbir ve cezaların yasalara aykırı olduğunu 50 şehir dolaşarak söyledi. Bizdeki avukatlarda öyle bir cesaret göremedik. O yüzden olay mahkemelik olursa ve avukat tutman gerekirse cok dikkatli olmalısın. Bu işi para için değil, corona tedbirlerinin saçma ve yasalara , insanlıga aykırı olduğunu düşündüğü için yapacak bir avukat bulmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.