Şimdi Ara

Windows 7 Siyah ekran Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben CS Go oynarken bilgisayar takıldı görev yöneticisini acamadim ve güç tusundan kapattim tekrar açmaya calistigimda siyah ekran verdi işletim sistemi çökmüş, hoşgeldiniz yazısı gelmiyor, sadece imleç var görev yöneticisi açılmıyor güvenli modlarda da durum boyle, başlangıç onarmaya gidiyorum şifre istiyor girildiğinde kabul etmiyor ilk şifre ve son şifreyi denedim. Simdi başlangıç onarma cdsi lazim home premium format atmadan halletmek gerek içinde AutoCAD gibi önemli paralı uygulamalar var ne yapmam gerek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    Öncelikle en az 4 Gb'lik bir USB bellek edinin.başka bir bilgisayar bulun ya da internet cafeye gidin.
    1-Windows 7 Home Premium'in ''iso'' dosyasını internetten indirin. İşletim sisteminiz kaç bitse (32 ya da 64) o sürümü indirin.
    2-Windows USB/DVD Download Tool programını indirip kurun.
    3-Linkteki yönergeleri izleyin >http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/tm.htm
    4-USB belleğiniz artık bir yükleme diski.
    5-USB belleği kendi bilgisayarınıza takın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
    6-Bios ekranı gelince ilgili boot tuşuna basın.Çıkan menüde USB belleği seçin ve entera basın.
    7-Windows yükleme sayfası gelecektir, dili seçip ilerleyin.
    8-''Şimdi yükle/install now'' ekranı gelince, sol altta ''Bilgisayarınızı onarın/ Repair your computer'' seçeneğine tıklayın.
    9-Açılacak sayfada başlangıç onarmayı seçin.
    10-Başlangıç onarma işlemi bitince bilgisayarınızı yedinden başlatmanız istenecektir.
    Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.