Merhabalar. Babam yurtdışında, ruhsat onun üzerine kayıtlı (araç Türkiye plaka Türk ruhsat) ve herhangi bir vekalet vermedi. Aracını ben kullanabilir miyim? Örneğin bir kaza olursa, ya da araç yanlış otopark gibi nedenlerle çekilirse illa onun gelmesine gerek var mı yoksa ben de halledebilir miyim? Sonuçta birinci dereceden akrabasıyım, oğluyum. Yurtdışında olduğundan dolayı Türkiye’ye gelmesi kolay değil ne yazık ki ve aracı almadan önce size de danışmak istedim.
500 Şarj Döngüsü Sonrası Garanti Durumu
Merhabalar. Merak ettiğim bir şey var, Apple’a göre eğer iPhone 500’den fazla şarj edildiyse kullanıcı hatasına giriyormuş. Bu bağlamda telefondaki tüm garanti mi bitiyor yoksa sadece batarya için mi geçerli? Yani atıyorum ahizede veyahut ekranda bir problem yaşadık, garantiye verdiğimizde 500 şarj döngüsünü aştınız, telefonunuz garanti dışı deme ihtimalleri var mı?
Bilgisayardan Modeme Bağlanınca Tüm İnternet Gidiyor
Merhabalar. TP-Link TL-WN725n 150Mbps Wi-Fi nano USB adaptör adlı ürünü kullanıyoruz ve garip bir sıkıntı yaşıyoruz. Normalde internetimizde sıkıntı yok, diğer kullandığımız telefon gibi cihazlarda da sıkıntı yok internet kullanımında. Ancak ne zaman bilgisayardan modeme bağlansak tüm internet kopuyor, bilgisayar bağlı ilken telefon gibi diğer cihazlarda da internet gidiyor. Bu sorun sadece bahsettiğim ağ adaptöründen modeme bağlanınca oluyor, yani telefonumdan internet paylaşımı yapınca bir sıkıntı yaşamıyoruz. Bu sorunu nasıl aşabiliriz, bilgisayarda internete çok zor giriyoruz ve girince de diğer cihazlarda dahi internet gidiyor.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 984 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware