Ev savunması maksatlı yivsiz tüfek önerisi
Arkadaşlar selam. Uzun zamandır ev savunmasında kullanmak üzere alıpta kenara koymalık bir tüfek almayı düşünüyorum. Amacım avcılık yada hobi amaçlı arada bir atış yapmak vs değil tamamen evde tutup inşallah Allah öyle bişeyi nasip etmez ama gerekli halde savunma halinde kullanmak şeklinde. Bu konuda biraz araştırma yaptım ama tam olarak hangi marka model yivsiz tüfeği tercih etmem gerektiğine karar veremedim. Olurda kullanmam gerekirse ilk önceliğim korkutmak maksatlı olması yönünde o yüzden ilk sıraya yada ilk iki sıraya, ses fişeği yada plastik fişek koymayı, sonrasında saçma yada tek kurşun koymayı düşünüyorum. Pompalıya uzağım çünkü tecrübe isteyen bir silah. Bana aldıktan sonra hiç atış yapmayacağım, içinde fişekler takılı emniyeti kapalı halde çantasıyla dolabın üstünde (evde çocuk yok) hazır bir şekilde duracak, kullanmak zorunda kalmadıkça (inşallah öyle bir şey olmaz) elimi dahi sürmeyip yerini bile unutacağım ama lazım olduğunda emniyetini açıp direkt olarak kullanabileceğim bir yivsiz tüfek önerir misiniz? Biliyorum çok şey istedim:) yardımcı olursanız sevinirim.
Neden daha az internet hızı alıyorum.
arkadaşlar hattım 16 mbps hatta 18 bile zorlayabilir dediler zaten modem ayarlarında da 18 mbps verebilir bilgisi var ama 12.5 - 13 civarlarında anca hız alıyorum. arada splitter yok turktelekomun kablo telefon dağıtım kutusundan direkt modeme giriyor siyah olan kablo yani. kutuyla arası 100m civarı kadar.
benim merak ettiğim modem ayarlarında 16mbps alabileceğimi görüyorken 3 mbps nereye kayboluyor. aşağıya modem istatiklerini ekliyorum bilgili arkadaşlar bir yardımcı olabilirmi.
merhabalar. binamızda yerden ısıtma mevcut ve kollektorlerde debimetre ve termostat var
kollektöre ustalar ters montaj yapmış yani once termostattan geçmesi gereken su debimetreli kısımdan geçip sonra termostat olan noktadan dönüş yapıyor. bu terslik bi sıkıntı çıkarırır mı? mesela geç soğuma yada geç gibi
Bilgisayar Yankı Sorunu Çözümü
|
Bilgisayar Yankı Sorunu Çözümü
|
|
|
Siz Olsanız Nasıl Yaparsınız?
|
|
Counter Strike 1.6 sorunu
|
Meslek: SATIS DANISMANI
İlgi Alanları: TEKNOLOJİ İNTERNET MÜZİK SİNEMA FUTBOL
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 160
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 12.819 (Bu ay: 1.053)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri