Selamlar,
MediaMarkt'tan, bu sene Mayıs ayında aldığım Apple Watch 6 saatimin ekranında yakın zamanda fotoda da görebileceğiniz gibi, baloncuk tarzında noktalar oluştu. Sadece cihaz ekranı kapalıyken ve üstüne ışık vurduğunda belli oluyordu ancak sebepsiz yere olan bu durum içime sinmedi ve 6 Kasım'da Zorlu Center'daki Apple Stora'a götürdüm. Apple Store'daki geniuslarda ilk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını söylediler ve Apple servis merkezine teslim etmeleri için saati benden aldılar.
10 Kasım'da ise Apple servis merkezine ulaştığına dair bir email aldım. Yine aynı gün(10 Kasım) ise ürün değişim kararı çıktı. O tarihten bu yana da ''Değiştirme ürünü bekleniyor'' şeklinde bir uyarı var.
Apple Destek birimine bağlandığımdaysa onlarda benim bu gördüğüm ekrandan fazlasını göremiyorlar(bu çok saçma bence) ve servis merkezinin dönüş yapmasını beklemeniz gerektiğini söylüyorlar(max. 20 iş günü sürer dediler).
Ama herhangi bir tamirat durumu olmayan ve direkt olarak değişim yapılacak güncel(yani mantık olarak stok sorunu olmaması gerek) bir ürün için 16 gündür bir hareket olmaması bana garip geliyor açıkçası.
Benzer bir durum tecrübe eden var mıdır aranızda?
|
Arka koltuk 3. emniyet kemeri
|
BMW 1.16i HATA KODU HAKKINDA
|
AYLIK AKBİŞ FİŞİ NEREDEN BULABİLİRİM?
|
|
1.16i sağ ayna camı kırmışlar
|
Fikrinize ihtiyacım var
|
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 99
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 10.976 (Bu ay: 218)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası