Şimdi Ara

Park halindeki aracımın stop lambası kırılması(TEL bırakmış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Park halinde olan aracıma vatandaşın birisi çarpmış, sağ stop lambasını kırmış ve o bölgede haliyle çizikler oluşmuş. Ama iyi birisine denk geldim sanırım ki telefonunu bırakmış. Aramadan önce (daha önce hiç başıma böyle bir durum gelmediği için süreci bilemiyorum) buraya yazmak istedim, abi sanırım İzmir'de yaşıyor bir de(Olay İstanbul'da oluyor bu arada).

Telefon açtığım zaman bu kişiye benim nasıl bir yol izlemem gerekir?

Park halindeki aracımın stop lambası kırılması(TEL bırakmış)Park halindeki aracımın stop lambası kırılması(TEL bırakmış)

• Güzel yazmış, arayıp konusacaksaniz. Araç 2017 model filan değilse yetkili serviste yaptırmayı bence yazıktır en az 2 kat fiyat çekecekler, sanayide güvenilir bir yerde yaptırın. Kendiniz geri geri park ederken kırmış olsanız yetkili servis 5000 dese dışarıda 1000 2000 dese dışarıda yaptırirdiniz karşıdakini de uzmemek lazım bence.

Parça orijinal olsun ustaya taktirin o şekilde anlasirsiniz bence. Boya gerekmez sanırsam bu şekilde birakilabilir, malum boya takıntısı var ya ülkede saçma şekilde, ya da bölgesel yapılabilir. Güzelce fotoğrafların öncesinde.

Bu arada benzer olay babamın da başına gelmişti, kendisi surtmus başka bir araca hafiften numara bırakmıştı dönüş yaptılar hallettiler kendileri. Sonra 0 Corolla alınca geçen sene bizim arabaya surtmus birisi o da bırakmış numarasını. Güzel niyetli olunca öyle insanlar denk geliyor çok şükür.
  • Güzel yazmış, arayıp konusacaksaniz. Araç 2017 model filan değilse yetkili serviste yaptırmayı bence yazıktır en az 2 kat fiyat çekecekler, sanayide güvenilir bir yerde yaptırın. Kendiniz geri geri park ederken kırmış olsanız yetkili servis 5000 dese dışarıda 1000 2000 dese dışarıda yaptırirdiniz karşıdakini de uzmemek lazım bence.

Parça orijinal olsun ustaya taktirin o şekilde anlasirsiniz bence. Boya gerekmez sanırsam bu şekilde birakilabilir, malum boya takıntısı var ya ülkede saçma şekilde, ya da bölgesel yapılabilir. Güzelce fotoğrafların öncesinde.

Bu arada benzer olay babamın da başına gelmişti, kendisi surtmus başka bir araca hafiften numara bırakmıştı dönüş yaptılar hallettiler kendileri. Sonra 0 Corolla alınca geçen sene bizim arabaya surtmus birisi o da bırakmış numarasını. Güzel niyetli olunca öyle insanlar denk geliyor çok şükür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Araç 2012 model 1.16i, kaskom var normalde ama bozulmasını istemiyorum haliyle, üstelik adam tel bırakmış o kadar. Bosch car service var benim araç bakımları için sürekli gittiğim oraya götürüp bir sormak lazım sanırım.. Tam da yarın yurt dışına çıkıyorum, kısmet sanırım. Adamı gün içerisinde arayacağım, dediğiniz gibi iyi niyetli olmasa basar giderdi.
  • telefon numarası bırakmış demek ki yaptıracak. bence arayıp konuşun bir yol izleyin ona göre
  • Tampon boyası çok önemli değil boyanır. Lamba da değişir...

Vuran kişi insanmış gerçekten güzelce konuşur anlatır yaptirirsiniz sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağlam adammış takdir ettim. Önce tamir fiyatını öğrenip sonra arayın bence. 3 aşağı 5 yukarı anlaşılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam olması gerekeni yapmış ama artık ülkemizde insan kalitesi yerlerde gezdiği için bu tür şeylere şaşırıyoruz.
    Yapacağınız şey adamı aramak, adam eğer sigortasından yaptırmak istiyorsa tutanak tutacaksınız yok eğer cebinden verecekse uygun bir yere yaptıracaksınız hepsi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 24 Eylül 2018; 13:40:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adami arayip sigortasi olup olmadigini sorun. Sigortasi yoksa arabayi hem yetkili hem ozel servise gosterip fiyat alip kendisine iletin. Yetkili servis hasari yuksek gostereceginden dolayi guvendiginiz ozel bir servise yaptırabilirsiniz. Sigortasi varsa eğer sizin ona soyleyeceginiz tamir fiyatina gore sigortadan yaptırabilir veya sigortayi karistirmadan direk size ucreti oder.

• Ben olsam ararım.

Kardeş ben fiyat alıp seni tekrar arayacağım ister parasını ver yaptırayım ister sigortadan yaptıralım

Ben olsam sigortadan yaptırmam sigortadan yaptırınca fiyat artıyor

Gördüğüm kadarı ile sadece far da sıkıntı var 800 tl civarına çifti var

Tampon 200 TL tutsa 1000 TL Maliyeti olur en kötüsü dışarıda kendin yaptırırsan

İlla orijinal olsun diyorsanız yetkili serviste yaptırmalısınız sigortadan yaptırırsınız ama 4-5 bin tl hasar kaydınız olur her halde

İlla orjinal olacak ve parasını nakit versin derseniz bazıları öyle diyor hasar kaydı gözükmemesi için o zaman bende vermem açıkcası çok para sigortaya yönlendirim

Hatta tek far camını satan bir yer olsa hem far değişmemiş olur hemde 300-400 tl iş bitmiş olur toplamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 24 Eylül 2018; 14:27:25 >
  • geçmiş olsun adam iyi niyetli ama birazda acemi heralde

• Ara açınca telefonu ADAMSIN de yani insanlık ölmemiş numaranı bile bırakman yeterli benim için koçum benim de hadi var git yoluna ben yatırırım de şaka bir yana ara hadi gel sanayiye geri dönelim salim ustanın dükkanında hayal çekelim de

• İyi ki size özür dileyebilen bir insan çarpmış. Bizimkisine çöp konteyneri çarptı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde biri aynamı kırmış baya, numara fln hiçbirşey yok. Kırık aynayla kaldım

Bence bırakan kişiye öncelikle teşekkür et ki adam yapmış olması gereken şeyi yapmış olsa bile iyi hissetsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olması gereken şeylere bile seviniyoruz. En kötüsü de toplumun bozulması ekonomi cart curt bunlar düzelir ama diğeri için çok nesil lazım
  • Almanyada ehliyet sinavinda gelen sorulardan bir tanesidir bu adam yani tam avrupali gibi davranmis bravo... IQ lar bunu anlamaya bile yetmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaxis3

Arkadaşlar selam,
    Park halinde olan aracıma vatandaşın birisi çarpmış, sağ stop lambasını kırmış ve o bölgede haliyle çizikler oluşmuş. Ama iyi birisine denk geldim sanırım ki telefonunu bırakmış. Aramadan önce (daha önce hiç başıma böyle bir durum gelmediği için süreci bilemiyorum) buraya yazmak istedim, abi sanırım İzmir'de yaşıyor bir de(Olay İstanbul'da oluyor bu arada).

Telefon açtığım zaman bu kişiye benim nasıl bir yol izlemem gerekir?

Park halindeki aracımın stop lambası kırılması(TEL bırakmış)Park halindeki aracımın stop lambası kırılması(TEL bırakmış)

Türkçe'yi inşaatta öğrenmiş sanırım. insan adammış genede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.