Bildirim
Aracı Kilitleyince Kapıdaki Işık Yanmıyor (Seat)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kilitledikten sonra,aracın başında ne kadar süre beklediniz? -
Kilitleyince aracın başında beklemiyorum. Ne kilitlediğimde ne de tekrar geldiğimde yanmıyor.
Zaten evimin bahçesinde arasıra baktığım da oldu, yanmıyor. -
Leon kullanıyorum 2014, kilitlendikten sonra 10 sn aralıklar ile yanıp sönüyor.
En kötü ihtimal servise götürün yanmıyor diye, arızanın sebebini söylesinler (eğer varsa tabi) , sebebini öğrenin ama servise yaptırıp kazıklanmayın.
Muhtemelen küçük bi elektriksel arızadır. -
Haftaiçi fırsat bulabilirsem önce bi elektrikçiye götürcem bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ampul patlamasi ya da kablo kopmasi gibi basit bir sorundur diger islevlerde ariza olmadigina gore. Herhangi bir elektrikci halleder
Alarm aktif mi ? -
Alarm yok.
Dediğiniz kırmızı lamba patlamış olmasın * -
Benim aracımda ayarlar kısmında açılıp kapanabiliyor bu tip ikaz lambaları. Belki sizin aracınızda da bu şekilde ayar varsa kapatmış olabilirsiniz
Araç immobilizer çalışıyorsa yani kilitlemede sorun yoksa tahminim küçük kırmızı ampül patlamış olabilir. Yetkili servise gitmeden önce usta ile telefonda bir görüşün derim. Ona göre servise gidin. -
Led ama sonuçta ampul patlayabilir doğru.
Yol bilgisayarı yok ayarlar da yok doğal olarak. kumandadan olabilir mi ki?
Kilitlemede sorun yok, immobilizer çalışıyor mu bilmiyorum fakat arıza lambası yanmıyor.
Vag grubundaki araçlarda alarm yoksa o kırmızı lambanın caydırıcılık yönünden başka bir özelliği yok.Yani herhangi bir arızada yanmamazlık yapmaz.Sigortası atmış olabilir çünkü su almadığı sürece o lamba bozulmaz. -
lamba patlamış olabilir. youtube'da ben tamir ederim diye bir kanal vardı, o arkadaşta da skoda fabia vardı. fabia'nın kilit düğmesinin ışığı yanmıyordu meğerse lehimleri kopmuş. lehimi düzeltti ve sorunu halletti. -
Sigortaları kontrol ettim sorun yok, bi forumda o ışık sadece immobilizer devrede demektir diyo, ne kadar doğru bilmiyorum.
Lehim sorunu olabilir dediğiniz gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X