Şimdi Ara

Aracın park ampullerini turuncu yapmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aracımın sarı olan park ampullerini turuncu yapmak istiyorum , standart park ampulleri kaç watt oluyor , yüksek alsak sıkıntı çıkarır mı ? bunların parlak yanması için kaç watt almak lazım ?

• Hepsi aynıdır diye düşünüyorum. Tabii ampul ve LED farkı var. Benim tavsiyem LED olanlardan almanız. Yüksek değerde alsanız da sıkıntı olmaz.
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    turuncu istememdeki olay aslında gündüz farı olarak kullanmak istemem , yeni çıkan araçlarda bu gündüz farları çok parlak yanıyor , malum parklar kısık yandığından yüksek watt alsak sıkıntı olur mu diye sormuştum , Led kullanmayı düşünmüyorum , daha önce almıştım , 1 haftada patladı ...
  • park lambası 5 watt'tır, far içi halojen gündüz farları ise 21 watt'tır. park lambasından gündüz farı performansı almak mümkün değil. en basitinden sığdıramazsınız yuvasına.

power led gündüz farı isterseniz, malzemelerini alıp kendiniz yapın derim. olmazsa en kötü elektronikçi bile yapabilir. yapmak istediğinizi yazın, yardımcı olayım.

edit: gündüz farı modülleri var bir de. uzun farlar kısık olarak yanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 21 Aralık 2014; 16:58:32 >
  • Umut T. kullanıcısına yanıt
    Piyasada watt değeri yüksek park ampulÜ yok mudur? Bulamaz mıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    21 watt'lık olanlar var ama onlar da standart park ampulü yuvasına sığmaz. aracınızda farlar bi-halojen mi yoksa uzunla kısa ayrı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

21 watt'lık olanlar var ama onlar da standart park ampulü yuvasına sığmaz. aracınızda farlar bi-halojen mi yoksa uzunla kısa ayrı mı?

H4 değil, h7 kısa var, uzunların kodunu bilmiyorum. Ayrı yani. Park ampulüde uzun reflektör tarafında.. kısalarda mercek var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    işlevsel bir şey istiyorsanız, uzun farlarla çalıştırılan gündüz farı modülünü tavsiye ederim. audi'nin 5-10 yıl öncesinde kullandığı sisteme benziyor dışarıdan bakılınca. makyajsız q7 ve a6'ları gözünüzün önüne getirmeye çalışın. farlarınız ve uzun farınızın konumu da uygun. gündüzleri selektör yaparken de biraz daha iyi performans elde edersiniz ampuller devamlı sıcak olduğu için.

bunun dışında power led ile kendiniz yapıp uygun bir yere monte de edebilirsiniz. bunlar aldım dediğiniz ledler gibi olmaz, gerçekten öğle güneşinde bile fark edilir, ömürleri kısa değildir ama bunun için ön tamponda uygun yer olması lazım.

edit:

edit 2: bahsettiğim modülün uygulanmış olduğu bir araç:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 21 Aralık 2014; 22:46:52 >

Eyvallah hocam cevaplar için teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    rica ederim, bir şeyler uygularsanız sonucunu görmek isteriz.
    Dediklerinize baktım , daha sonra gittim amerikan park modüllerine baktım , onun montajı içinde kablolara müdahale edildiğini öğrendim , araçla fazla oynamamak için Osram'ın 5 Watt'lık turuncu park ampullerinden alıp taktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 24 Aralık 2014; 13:10:22 >
    hayırlı olsun, philips'in, osram'ın, photon'un ya da ge'nin turuncu parkları çok iyidir de siz gündüz farı amaçlıyordunuz, park lambası gündüz farı gibi işlev görmez ki. kısalara devam mı?

edit: bahsettiğim modül, amerikan park modülü değil. sigorta kutusunda hallediliyor iş. arıza lambasına karşı direnç eklenebiliyor bazı markalarda. profesyonel bir ürün yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 24 Aralık 2014; 18:28:58 >
    Aynen hocam şimdilik bu sevdadan vazgeçtim , turuncu park lambası ve kısalarla devam ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.