Ankara Yenimahalle Semt Önerisi
Arkadaşlar sizden tavsiye almak istiyorum.Yaklaşık 3 senedir Ankara'da oturuyorum. Bunun ilk senesi Keçiören Etlikte, şuan halende Keçiören Kızlarpınarı caddesinde kiradayım. Etlikte Antares yakını kiradaydım , evim,komşularım pek iyi değildi ve alttaki dükkanların araçlarından otopark sıkıntısı yaşadığım için çıkma kararı aldım. Şimdi oturduğum daire orta halli .Otopark sıkıntım yok, komşularım mükemmel insanlar,belli bir yaşın üstünde olgun insanlar. Tüm ulaşım yolları mevcut(metro-otobüs-dolmuş)Yalnız kiram 1000 TL, yakıt kışın 500-600 buluyor. (Mantolama yok ve en üst kat) Bu bölgede felaket bir trafik var. İt kopuk tipler çok fazla.
200 250 bin civarı 20 yılı geçmemiş 3+1 daireleri araştırıyorum. Şuan oturduğum daireye 400 diyorlar.Beni aşıyor. Yakın çevre genelde aynı rakam, üst bölgelerede gitmek istemiyorum,sıkıntı orda daha çok. Bakınca fiyat olarak karşıma yenimahalle çıkıyor. Bana burda fiyat, ulaşım,mümkün olduğunca olaysız temiz, mümkün olduğunca yeni ve otopark sıkıntısı olmayan semt önerisinde bulunursanız sevinirim. Küçük çocuğum var ileride okula yazdırdığımda kafam rahat olsun .
Ankaraya Taşınacağım Tavsiyeniz Neresi
|
Otomobil Satış Danışmanı Maaşları
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.874 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası