Şimdi Ara

Otomobil Satış Danışmanı Maaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
24.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar güncel olarak bilen var mı? Primsiz net maaşları nedir ? Benim Gayrimenkul satış danışmanlığım var ,ama şimdi piyasa sıkışık olduğu için sektör değiştirmek istiyorum. En uygun sanırım otomobil sektörü. Çalışan yada çalışan tanıdığı olan var mı? Her firma farklıdır ama satış tecrübesi başka sektörde olan birisi oto sektöründe satış danışmanı olarak net maaşı nedir ? Prim sistemi hakkında da bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden .

• Up
  • onların süslü püslü takım elbiseli olduklarına bakma, araba satışı primlerıyle bahşişlerle durumunu idare ederler, bayi'nin onlara doğru dürüst maaş verdiğini sanmıyorum.
  • Çevremde o sektörde yıllarca çalışıp kuru maaşa talim eden komşularım var....Bayanlar her zaman daha şanslı... Pirimler göstermelik devamlı ödeme ertelenip asla ödenmiyor.....Pirimleri verin dedinmi işten çıkarıp bir hafta sonra ödeyeceğiz diyorlar....Asla ödemiyorlar...Asgari ücrete talim...ve iş güvencesi 0 Her an her saniye kovulmak çok mümkün....Geçici iş olarak düşün....Kovulana kadar çalışırsın...Maaşı artanı hemen kovuyorlar...Uzak dur derim....Git bir lokantada garsonluk yap bahşişleri bile onların maaşından yüksek olacaktır... Karar senin..

• 1800+ satış başı 100tl prim + kadınsa sınırsız hediye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borusan 1500 tl sabit maas veriyor.Sattigi arac basina 200 Tl prim.Bu 200 Tl ayda 20 arac icin eger o ay satis rakaminiz 20 nin uzerine cikarsa aldiginiz prim 300 tl oluyor.Bu soyledigim ikinci el icin gecerli

• Aslında Gayrimenkul sektöründe güzel para kazanıyorsun ama, sektör çok sıkıştı. Ben orta ölçekli firmalarda çalıştım.Fiyatlar aldı başını gitti,satış yapmak zorlaştı.Büyük firmalarda çalışsam,birde hem ingilizce hem arapça bilsem sektör değiştirmem kesinlikle ama dediğim gibi benim şartlarımda para kazanmak zorlaştı.Satışı geçtim,maaşını geç alıyorsun,prim bazen uçuyor gidiyor. Otomobil sektörü her zaman canlı,yaptığım işe en yakın bu diye tercih ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iş analisti maaşları
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gençler için tavsiye güzel kurabiye, börek yapmayı bilen annenizi, halanızı, kardeşinizi razı edin bir giriş daire tutun 850 lira kira ile kurabiye, patatesli börek, su böreği sipariş üzerine yapıp satın....Börek 26 lira....Kurabiye 35 Lira... Pastanelerde kollama kazık...Doğru düzgün kaliteli , yağı güzel, tadı güzel lezzetli .Börek 20 lira kurabiye 20 lira dedinmi sipariş yağıyor...Bir ucuz şahin ile kapıya teslim...El kapılarında ömür tüketmeyin....Para hizmet sektöründe.....Giriş katta bir daire tutun hepsi bu..Çok fazla borç hrç masraf yatırım yapmadan küçük ölçekli üretimle başlayacaksınız...El ilanları bastırıp çevrenizdeki apt . ların posta kutularına atacaksınız...Sipariş geldimi yarın teslim olacak.......Sallama değil, bilerek yazıyorum.... 500 tane yapan var....derseniz...Sizde 501 inci olun...İnsanlar kaliteye ve fiyata bakıyorlar...Kim ne yaparsa kendine yapıyor....Bir komşumuz yaptı... kilo değil tepsi satıyordu... İncecik su böreği incecik...Dedimki bu ne ? Kimi kandırıyorsun ? Kalınlığı 1,5 parmak , en az 1 parmak olacak.....Yapıyorum gidiyor dedi.... 6 ay sonra işi bıraktı....Bir alan bir daha almadı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 18 Nisan 2016; 8:31:04 >

• :D İstanbuldayım ,dükkan tutacak kadar brikim yok.Aile memlekette , kardeşimle beraber yaşıyoruz.Yoksa kendini işini yapmak her zaman daha iyidir biliyorumda,elimizden gelen işlere bakıyoruz işte .
  • O zaman bir yerden başlayacaksın....Zaman içinde daha iyi işlere geçersin inş....Allah yardımcınız olsun..
  • Amin cümleten . Başka bilen var mı arkadaşlar ? Mesela opele başvuracağım , ne kadar net maaş söylersem makbul olur benim tecrübemde birisi için ? Gayrimenkul sektöründe 4 sene tecrübem var ama otomobil satış tecrübem yok .

• Herkes asgari ücretle çalışıyorlar falan diyor ama her konuştuğum temsilcinin maşallah altında iyi araçlar oluyor.
    Borusandaki 3 e Audideki A3 e biniyor.
    Bu nasıl oluyor.
  • Otomobil tecrübesi olmayanı almazlar yada asgari ücrettir gerisi yıllar geçtikçe olacak
    Bizim çağrı merkezinde satışta hedefini yakalayanlar şuan 3000-4000 tl civarı brüt prim alıyor düşünürseniz yazabilirsiniz yer istanbul anadolu yakası

• Kardes satışına göre prim alıyosun .Gayrimenkuldede böyle .Kurumsal bir firmada çalışan ingilizce hatta 2. dili bilen öyle paralar kazanıyor ki . Ben maalesef büyük firmalara giremedim. Hem yabancı dil eksikliğinden hemde tanıdığım olmadığı için.Otomobilde Net maaş bilgisini öğrensem ,ona göre birşeyler isteyeceğim . Bilmediğimden çok yazarsam aramazlar , az yazarsam 1 sene boyunca öyle almak zorundasın .

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim, önce satış ofislerini deneyim diyorum. Satışçıyım sonuçta, oto gayrimenkulden zor yada karışık değil. Çok rahat yaparım diye umuyorum. Hedef baskısınada uzak değilim zorluk çekmem .

• Gayrimenkul satış danışmanlığı breh breh. Böyle söyleyince diyorsun nasa nın bi kolu herhalde.

Bi de emlakçı dediğini düşünsene.

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Aslında ikisi farklı şeyler diye kullandıklari ismi söylüyorum. Ben projeden daire satıyorum,cok fazla semt çok fazla konut yok . Fiyatı ben belirlemiyorum,firma ne diyorsa ona göre satıyorsun . Yalan yanlış hiç birşey yok,ayrıca çok istersen çok kazanırsın diye birşey de yok . Yinede tamam senin dediğin olsun emlakçı diyelim ;)

• staj gözlemim tırt diyorum bak hem de borusan, zaten çoğu birinin karısı, yakını falan yani arkaları var, işin olursa al test aracını hallet vs. ama özellikle servis danışmanları ve işinde iyi ustalar aşırı iyi alıyordu ondan eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 17 Nisan 2016; 19:08:05 >
  • Dediğin gibiyse bu iş hayal benim için . Emlakçı işi bakıyım bir taraftan o zaman . Maaşı geciktiriyorlar,primleri vermiyorlar diye baska iş arayışlarına girdim bende . Hakkımızda hayırlısı olur inşallah .

• 2 akrabam ve bir dost çalıştı, reno ve pejo da hepsi de asgari ücret alıyordu.
    Prim kısmınin ismi var cismi yok gibi.
    Bilgim bu kadar, karar sizin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.