Şimdi Ara

satış görevlisi ukalalığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün arkadaşıma araba bakmak için Audi'ye gittik A5 coupé için fiyat alacaktık.

Girdik bir satış görevlisi bizimle ilgilendi,

+: biz
    -: satış görevlisi

+A5 coupe için bilgi ve fiyat almak istiyorduk
    -Tabii hangi motor seçeneği için?
    +1.8 turbo
    -ha en ucuz olanına mı bakıyosunuz?
    +??
    -1.8 en düşük motor seçeneği ya ahah
    + biz çok km yapıyoruz da senede o yüzden.
    -2.0tfsi quattro verelim size heheh?

sonra da fiyat aldık direk çıktık.

170.000TL'lik araba için "en ucuz olanına mı bakıyorsunuz?" diye aşağılayan satış görevlisine aslında "siz alın madem bu kadar ucuz" diyeceksin aslında ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 17 Ağustos 2013; 15:23:05 >

• Borusanda boyle bir ukalalik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Borusanda boyle bir ukalalik yok.

mercedes bmw audi gezdik , sadece audi de oldu böyle bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Borusanda boyle bir ukalalik yok.

mercedes bmw audi gezdik , sadece audi de oldu böyle bir şey.

Kültür meselesi tabi. Peki a3 sorana ne diyorlar acaba

• Bi mail yazıp Doğuş'a yollasaydınız keşke.

Aman işinden ekmeğinden olmasın demeyin, o ekmeği hakediyorsan yiyeceksin.
  • Klasik Türk erkeği ezikliği.
    Madem parayla adam olunuyor, sizin maaşınız kaç diye sorsaydınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 17 Ağustos 2013; 14:40:33 >
  • @umutsirvan

çok ucuz diye satmıyolarmış bile ahah:)

@optiSpice

hocam valla hiç uğraşmadık direk fiyat alıp çıktık dediğim gibi. Arkadaş artık internetten açıp bile bakmıyor Audi'ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adami oldururdum herhalde orada olayi buyutseydiniz keske. Simdi lutfen isin pesini birakmayip sikayet edin

• Aynı olay bir akrabamızın başına gelmişti. 2-3 Sene önce ayağında terlik, kafasında marshall boya şapkası ile Audi Q7 almaya gitmişti. Showrooma girince demiş; Ben Q7 bakıyorum fiyat alabilir miyim? -Temsilcide nasılsa bu adam almaz diye 30.000-40.000 tl düşük fiyat söylemiş alaycı bir şekilde. Daha sonrada bizim akraba kaporayı verince ve ardından arabayı alınca çocuk 100 kere özür dilemiş ama nafile o fiyatı söylemişti bir kere :) Baya zarara uğramıştır heralde showroom :)
  • Beamer kullanıcısına yanıt
    Müşteri memnuniyeti konusunda şimdiye kadar karşılaştığım en iyi marka Hyundai.

Gelen müşteriyi kazanç olarak görmüyorlar, giden müşteriyi kayıp olarak görüyorlar.

Belki de o satış temsilcisinin senelik maaşı kadar komisyon bırakacaktınız showroom'a.En azından ağzının payını verseydiniz iyiydi
  • Twitterdan AudiTr'ye yazın.Hemen ilgileniyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelmişken R8 V10 plus a da baksaydık bunu kardeşime bakıyorum dicektin.
  • Bu nasil bir terbiyesizliktirBorusan böyle birşey yapacak varya tefe koyarim adami.Dogus kimmiş Gerci borusan oyle bir terbiyesizlik yapmazda.
    Edit:Ceza almamak icin bazi cumlelerimi sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandLotus -- 17 Ağustos 2013; 14:43:35 >
  • bu konuları açıp da sonra vay efenim ekmeğinden olmasın ben olgun insanım nirvanaya erdim böyle şeyler yapamam misali yazanlara da çok daha fazla gıcık oluyorum satış görevlisi az bile yapmış sinek kovarla dışarı atsa daha iyiydi .
  • forumu çöplüğe döndürdünüz diyen arkadaşlar,

forum kurallarına aykırı bir konu açtıysam şikayet edersiniz yöneticiler ilgilenir.

kendinizi yönetici sanıp boş boş konuşmayın. herkes yönetici forumda.
  • Lafinin ustune bi cakacaktin arabayla butunlesecekti

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Geçen gün arkadaşıma araba bakmak için Audi'ye gittik A5 coupé için fiyat alacaktık.

Girdik bir satış görevlisi bizimle ilgilendi,

+: biz
    -: satış görevlisi

+A5 coupe için bilgi ve fiyat almak istiyorduk
    -Tabii hangi motor seçeneği için?
    +1.8 turbo
    -ha en ucuz olanına mı bakıyosunuz?
    +??
    -1.8 en düşük motor seçeneği ya ahah
    + biz çok km yapıyoruz da senede o yüzden.
    -2.0tfsi quattro verelim size heheh?

sonra da fiyat aldık direk çıktık.

170.000TL'lik araba için "en ucuz olanına mı bakıyorsunuz?" diye aşağılayan satış görevlisine aslında "siz alın madem bu kadar ucuz" diyeceksin aslında ama...

Ukalalık değil düpe düz terbiyesizlik yapmış. Bunun Doğuş Oto ile alakası yok inanın bana, karakter meselesi tamamen.

• Sizdeki hangi motorlu diye soracaktiniz tam o sirada

• Merhaba,

Satış temsilcisinin yaptığının savunulacak bir yanı yok, ama sizin burada açmış olduğunuz başlıktan dolayı, Doğuş Otomotiv ya da herhangi bir kurum, sanal ortam üzerinden markanın imajını karalanması üzerine, maddi anlamda tazminat davası açma hakkını, size karşı elde etmiş olur. Size tavsiyem, bu tarz şikayetlerinizi hem Audi'ye hem de Doğuş Oto'ya bizzat e-mail şeklinde iletmeniz yönünde olacaktır. Bununla da kalmayıp,www.sikayetvar.com adresi gibi sitelerde, şikayetinizi dile getirebilirsiniz.

Ayrıca, evet, forumda markalara yönelik şikayetlerin dile getirilmesi de, forum kuralları bakımından yasaktır.

quote:

16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.

• Tam kafayi koymalık bir an :) Genc oldugunuz icin yapmistir buyuk ihtimal. Ama can sıkıcı bir durum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.