Şimdi Ara

Ankaraya Taşınacağım Tavsiyeniz Neresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara'ya taşınacağım.Kızılayda kurumum.Kızılaya yakın,ev kiralarının uygun olduğu,metronun dibi olmasa da metroya kadar yürüyebileceğim kadar mesafede olan nereyi önerirsiniz?

• Cebeci olabilir ama kiraları nasıldır bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KY23 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler burayıda inceleyeceğim
  • Başka önerisi olan var mı arkadaşlar?
  • Şereflikoçhisar
  • Yenimahalle

• Kolej, Cebeci tarafında kiralar uygundur. Kızılay'a Cebeci'den nispeten daha uzak olup kiraların uygun olabileceği yerler Mamak,Altındağ ve Keçiören diyebilirim. Ayrıca, Şereflikoçhisar kızılaya otobüsle 3 saat mesafededir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler,Kolej ve Cebecide ev bakıcam gibi.Yenimahalle güzelmiş ama biraz uzak sanırım.Araban yoksa metro 1 saatten uzun sürüyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oztr85

Teşekkürler,Kolej ve Cebecide ev bakıcam gibi.Yenimahalle güzelmiş ama biraz uzak sanırım.Araban yoksa metro 1 saatten uzun sürüyormuş.

Bahçeli, Emek, Balgat bu taraflara da bakabilirsiniz. Emek tarafı sakin ve gayet nezih bir yer 5 yıl oturduk. Bahçeli tarafı biraz daha hareketli ama emek kadar iyi dip dibeler zaten 1 sokak bağlıyor mahalleleri. Kızılaya 5-10 dakika mesafede bu yerler dolmuş ile.
  • keçiören
  • Sakın Keçiören'e taşınma inan hayatının hatasını yaparsın.

Metro güzergahı üzerinden en yakın semt seçmeye çalış.

Sana tavsiyem Ankara'nın doğusundan ev almaman.
  • Öveçler
  • Çinçin.
  • Emek Balgat Bahçeli buraya bütçem yetmez ama araştıracağım.Keçiören uzak olur işyerime.Öveçleri bilmiyorum bakayım orayada.Çinçin cevabı ne zaman gelir diyordum saolsun yazmış arkadaş :)

• 750 civarı 2+1 daire bulabilirmiyim dediğiniz yerlerde.Bina eski olsun farketmez. Zemin yada kot farkı olmadıktan sonra Yüksek giriş dairede olabilir.Emlak sitelerine bakıyorum rakamlar 900 lerden başlıyor. Bu rakamları referans noktası olarak almalımıyım yoksa gezerek daha iyi rakamlara daire bulabilirmiyim?Piyasayı biliyorsunuzdur tahminim.

• balkonuma oturayım ferah bir ev olsun diyorsan bi 900 lirayı gözden çıkarman gerek. semt farketmez genelde her semtin güzel ve kötü yerleri vardır. en kötü yerde bile cadde üzerinde çok güzel ferah yer bulabilirsin. sen ulaşıma bak, kızılaya tek dolmuş geliyormu veya sağında solunda metro varmı. kriterlerin bu olsun mahalledeki evi seçmek kolay
  • 👍 Haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Oztr85

Teşekkürler,Kolej ve Cebecide ev bakıcam gibi.Yenimahalle güzelmiş ama biraz uzak sanırım.Araban yoksa metro 1 saatten uzun sürüyormuş.

yenimahalle-kızılay metro ile 15 dakika 1 saat kim demişse iyi sallamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Şereflikoçhisar

• yenimahalle tarafina bak bence metro var zaten demetevlerden cok bilmiyorum ankarayi ama yenimahalle daha uygundur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.