Şimdi Ara

Ankaraya Taşınacağım Tavsiyeniz Neresi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    neresinde oturduguna bagli demetevler metrosunun çevreside demetevler 40 katli binalarin bulunduğu ydanin gecen sene diktigi evlerde demetevler tokilerde var demetevlere bagli urankentte demetevlerde arkadas muhtemelen demetevler metrosunun yakinindaki çevreden bahsediyor ve görece haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saimekadın,abidinpaşa taraflarını düşünebilirsin ankaraya yürüyerek 15 dk filan
  • sakin, insanı orta kesim ve duzgun olsun ve kiralarda uygun olsun, metroyada yakin olsun diosan Batikent en ideal semt bence. 30 dk da kizilaydasin.

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Metro civarını kastettim.Evler hem çok eski hem de çevre baya kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etimesgut, sincan, mamak

• Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    SDÜ okudum,yani devlet üniversitesinde.Babam memur emeklisi.Bende 2500 maaşım var 750 civarı bütçe ayırdım kiraya. İstanbulda uzun süre yaşadım,aşırı kalabalıktan sıkıldım artık.Tabi İstanbulun kalabalığıyla Ankaranın ki farklı. Akşamları genelde cafeye çay kahve içmeye dışarı çıkarım.Fırsat buldukça sahile yürüyüşe çıkarım,plaja giderim.Yani öyle sıradan aktiviteler yapıyorum.Durum bu yani.

• Eğer yol parası vermeyeyim,işe yürüyerek de giderim diyorsan sana önereceğim yer küçükesattır.Yol parasından yana sıkıntım yok diyorsan dikmen tarafına bak.Ankaranın diğer yerlerine bakma bile.Bunu ankaranın neredeyse her ilçesinde yaşamış biri olarak söylüyorum.Çankayadan dışarıya çıkma.Batı tarafında eryamandan sonrasına da geçme.Benden sana tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmWaTs

Kolej, Cebeci tarafında kiralar uygundur. Kızılay'a Cebeci'den nispeten daha uzak olup kiraların uygun olabileceği yerler Mamak,Altındağ ve Keçiören diyebilirim. Ayrıca, Şereflikoçhisar kızılaya otobüsle 3 saat mesafededir.

Kecioren ne oha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oztr85

SDÜ okudum,yani devlet üniversitesinde.Babam memur emeklisi.Bende 2500 maaşım var 750 civarı bütçe ayırdım kiraya. İstanbulda uzun süre yaşadım,aşırı kalabalıktan sıkıldım artık.Tabi İstanbulun kalabalığıyla Ankaranın ki farklı. Akşamları genelde cafeye çay kahve içmeye dışarı çıkarım.Fırsat buldukça sahile yürüyüşe çıkarım,plaja giderim.Yani öyle sıradan aktiviteler yapıyorum.Durum bu yani.

Anladım hocam, çok sosyetik entel semtleri eliyoruz o halde. Bahçelievler çok yeşil ve güzel bir semttir. Hemen yanında Emek var. Emek hem Cebeciymiş, ulusmuş, keçiörenmiş bunlardan daha üst seviye bir semt hemde kiraları aynı bantta. Tabiki çok pahalı yerde var ancak istediğiniz rakama da bulabilirsiniz. Kızılayada metroyla 2-3 durak.

Yine kızılaya yürüme mesafesinde Esat semtine bakabilirisiniz. Eskilerin sosyetik semtiydi yıllar önce, şimdi yine emek standartlarında düzgün ailelerin yaşadığı bir semt. Kiralar 900-1200 bandında ama zemin katta yada 1+1 olarak bakarsanız 750 ye çok rahat bulursunuz.

Direk kızılayda da bulursunuz o fiyata ancak biraz daha kesim düşebilir.

Size tavisyem google map'e girin, sokak görünümünde aklınızdaki semtteki yürüyormuş gibi bakın. Evlerin sokakların yapısına, temizliğine vs.

• mamak ankaranın en nezih pahalı semtidir

• Kira ise Cebeci Abidinpaşa Maltepe Etlik Öveçler Dikimevi Dikmen Bahçelievler Emek

Yerleşme amaçlı ise Batıkent Keçiören Ümitköy

Bunların arasında en masraflilar Dikmen Batıkent Ümitköy. Zaten metro ile 30 40 dk süren yerler.

Kızılay a en yakın yerler ise Maltepe Abidinpasa Bahçelievler Öveçler Emek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oztr85

hocam keçiörende metro istasyonuna yürüme mesafesi olan her yer size uygun , 750 tl ile gayet kullanışlı 2+1 ev bulursunuz hatta 3+1 bile bulabilirsiniz.

• Ankara
  • Beypazarı. Bol bol soda içersin.

• Kolej

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600-700 arası etimesgutta kiralar. kızılay bir saat sürüyor dolmuşla.
    cebecide üniversiteler var. ortam güzel. 800-1000tl
    kurtuluş dört yol abidinpaşa .olabilir.daha yukarılara gitme.yobazlar var.
  • Sorumu yanıtlayan tüm arkadaşlara teşekkürler.Şimdilik nokta seçim yapmadım,gidince belirlediğim yerleri dolaşacağım.Sonuç olarak nerelere bakmalıyım,nereleri 2.planda tutmalıyım ve nerelerden kiraya çıkmamalıyım onu öğrenmiş oldum.Tekrar teşekkürler herkese.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.