Şimdi Ara

Ankaraya Taşınacağım Tavsiyeniz Neresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bir soruda ben sorabilir miyim ankaraya yeni tasindikta siz ankaradasiniz galiba demetevler metrodan kizilaya gidip ordan ankaraya gecsem 1.75+0.25 mi oduyorum yoksa 1.75+1.75 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    0 tl, demetevlerden bindiniz kızılaya geldiniz metrodan çıkmadınız direk ankaraya geçebilirsiniz çıkıp 75 dk içinde gircem derseniz öğrenci icin 0.20 tl

Konu açan arkadaşada yenimahalle civarini öneririm bütçeniz anladigim kadariyla max 1000 o civarlara en iyi ve kizilayla en hizli baglanti kurabileceginiz evler yenimahalle metrosu civarındadır, tabi yeni acilan bide kecioren var orayi bilemiycem suan metro 5 dk yürüme mesafesinde kizilaya metro 20dk suruyor toplam 25 30 dk da kizilayda oluyorsun 700 tl oturuyoruz 2+1 , ama ben 30 dk degil 10dkda ise gitmek istiyorum ev eski olsa da olur dersen cebeci vsde iyidir yenimahalleden fiyatlar biraz yuksek evler biraz eskidir ama hiz kazandırır

• quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

hocam bir soruda ben sorabilir miyim ankaraya yeni tasindikta siz ankaradasiniz galiba demetevler metrodan kizilaya gidip ordan ankaraya gecsem 1.75+0.25 mi oduyorum yoksa 1.75+1.75 mi

ankaraya geçişte para ödemezsin direk geçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

0 tl, demetevlerden bindiniz kızılaya geldiniz metrodan çıkmadınız direk ankaraya geçebilirsiniz çıkıp 75 dk içinde gircem derseniz öğrenci icin 0.20 tl

Konu açan arkadaşada yenimahalle civarini öneririm bütçeniz anladigim kadariyla max 1000 o civarlara en iyi ve kizilayla en hizli baglanti kurabileceginiz evler yenimahalle metrosu civarındadır, tabi yeni acilan bide kecioren var orayi bilemiycem suan metro 5 dk yürüme mesafesinde kizilaya metro 20dk suruyor toplam 25 30 dk da kizilayda oluyorsun 700 tl oturuyoruz 2+1 , ama ben 30 dk degil 10dkda ise gitmek istiyorum ev eski olsa da olur dersen cebeci vsde iyidir yenimahalleden fiyatlar biraz yuksek evler biraz eskidir ama hiz kazandırır

sadece ankarayda para ödemez demetevler metrosunda ödeme yapar kızılay hattında metrodan ankaraya direk geçiş var

• Kolej kurtuluş

• Çinçin

• Sincan

• Jouska J kullanıcısına yanıt
    tabi ki canim demetevlerden beleş binecek hali yok

• Yenimahalle 1 saat filan değil kim demişse iyi sallamış.Ha yenimahalle dediği yer metroya çook uzaksa ve otobüsle gitmen gerekiyorsa belki olabilir.Batıkent de 1 saat sürmüyor ama metro için otobüs bekliyorsun sonra metroyu bekliyorsun falan filan derken 50 dakika sürerdi tabi şimdi nasıl bilmiyorum 7 sene önce bu şekildeydi.

Kolej çok yakın kızılaya hatta yürüme mesafesi ama çok da uygun değildir bu kadar yakın olmasından dolayı.Cebeci nispeten daha uygun bir seçenek.Abidin paşa daha da uygun olabilir.Gerçi metro yok ama niye metro şartın var anlamadım otobüs de aynı işi görür.

Dikmen, Öveçler, Balgat buralar iyi yerler kızılaya ulaşım dolmuşla filan çok rahat ama pek de uygun yerler değil.Cebeci kurtuluş civarları dışında Çankayaya bağlı yerlere bakmayın bile bence.

Keçiören, Etlik taraflarına da bakabilirsiniz ama merkezi olmayan ve otobüsün az olduğu yerlere bakmayın.

Edit:Bu arada demetevler filan denmiş.Liseyi demetevlere çok yakın olan Çamlıca mahallesinde okudum.Arada metroya, okuldan kaçınca takılmak için internet cafeye filan demetevlere giderdik mecbur.Ankarada gördüğüm en bayıcı ve pis semtlerden biri.Pis olan başka bir sürü yer gördüm ama hiç biri demet gibi bayıcı değildi.Artık apartmanların birbirine çok yakın ve 6-7 katlı olmasından mı demetin çukurda kalmasından mı bilmiyorum.Demet şu şehirde yaşayacağım son yerlerden biri olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 19 Haziran 2017; 19:4:32 >

• Mamak, Altındağ, Keçiören gibi yerlere bulaşma da neresi olursa olsun. Hayatının hatasını yaparsın.
  • Demetevler İstanbulun Kanaryası gibi.Direk çıkar onu seçeneklerden.Nezih bir yer arıyorsan Batıkenti tavsiye ederim.Metro ile 35 dk fln sürer kızılay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru belki yenimahallede kendi evinin uzaklığını felanda hesaba katıp uzak olduğunu söylemiş olabilir.Ankaranın trafiğini gördüğüm için garanti olsun diye metro seçeneğini ön planda tutuyorum.Hele birde kışın kafam rahat olsun.Aksiliklerle işe geç kalmak istemiyorum. Cebeci,Kurtuluş,buralara yoğunlaştım.Kolejden bütçeme uygun yer denk gelirse öncelik burası.
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Jouska J kullanıcısına yanıt
    tesekkurler

• Metro kullanacaksan batikentte metro yakini biryerden bakabilirsn

• Çayyolu oldukça güzel, nezih bir semt. Koru metrodan Kızılay'a 29dk sürüyor, öneririm.
  • Elmadağ ya da Kazan. Çok nezih yerler. Özel helikopterle Kızılay'a sadece beş dakika mesafede.
  • sitesi olan bir apartmana taşın.
  • Ne cebecisi hocam ya ne diyorsunuz? Boyle farazi yer bakilmaz. Siz bana sosyo kulturel altyapinizi, ekonomik skalanızı, hayat alginizi anlatin oyle bir semt soyleyelim. Hangi uni mezunusunuz? Aylik geliriniz nedir? Yilda kac kitap okursunuz? Arabesk mi yabanci muzik mi seversiniz? Gece hayatiniz varmidir? Halkin icine karismayi mi seversiniz, daha elit az insanin oldugu yerler mi istersiniz? Butceniz nedir? Ozel mesaj da atabilirsiniz

• celades kullanıcısına yanıt
    o kadar kotu mu orasi

• Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    benim yorumumda dahil konuda ki en mantıklı yorum kesinlikle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.