Logitech G335 Kulaklık Nasıldır?
Linkteki kulaklığın Türkiye'de hiçbir incelemesini bulamadım. Hep yabancı kaynaklarda var incelemesi. Türkiye'de neden rağbet görmedi acaba? Birçok satış noktasında da ürün mevcut oysaki 800 TL bandında. Vatan,Hepsiburada,Mediamarkt,Teknosa gibi. Ürünü alıp kullanan varsa görüşlerini iletirse sevinirim.
Superonline Fiber Olmayan Yere Taşınmak
Merhabalar. Hali hazırda 25 mbps fiber superonline kullanıcısıyım. 12 ay taahhütüm kaldı fakat taşınma durumumuz var ama taşınacağımız yerde fiber altyapı yok maalasef. Bu durumda başka bir ISS'e geçmek istediğimde taahhüt cezasını ödemek zorunda mıyım? Biraz baktım internette ikametgah ile kanıtlayınca sorun çözülüyor dediler ama kendim de bir konu açıp sormak istedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Ev Kiralarken Her Ay İçin Senet İstenmesi
Merhabalar. Biz bir ev beğendik ve kiralayacağız ama şöyle bir durum var. Evi gösteren bir danışmanlık şirketi. Emlakçı değil. Bu site yönetimlerini, apartman yönetimlerini yapıyorlar. Emlak danışmanlığı falan yapıyorlar. Bizden her ay kirayı ödedikten sonra ödediğimize dair bir senet imzalamamızı istedi. Ev sahibi şehir dışında bu arada. Kirayı ödedikten sonra ev sahibinden ödendiğine dair onayı alıp senetleri imzalayıp teslim alacakmışız. Böyle bir uygulama ile daha önce karşılaşmamıştık. Bu uygulama kiracı için bir dezavantaj teşkil eder mi ileride bir sorun çıkar mı düzenli ödememize rağmen kiraları?
4500 TL Civarı Sistem Toplama
Merhabalar.Yarın 11 Kasım dolayısıyla N11'den sistem toplamayı düşünüyorum.444 tl indirim kuponum var 4444 TL üzeri alışverişler için.Kendimce şöyle bir sistem topladım.Görüşlerinizi almak,farklı öneriler varsa onları da almak istiyorum.İyi forumlar.
TaoTronics SoundSurge 46 Kulak Pedi Açılması Sorunu
Geçen yıl Kasım ayında Hepsiburada'dan satın aldığım TaoTronics SoundSurge 46 kulaklığımın sol kulak pedinde açılma meydana geldi.Onarım yapmaları için Hepsiburada'ya Aras Kargo ile yolladım ürünü fakat onarmadan geri gönderdiler.Garanti belgesi yokmuş.Faturayı koymuştum kutunun içine.Gönderdikleri her şeyi yollamıştım,garanti belgesini satın aldığım zaman yollamamışlardı,ben de dikkat etmemişim o zaman.Aliexpress gibi sitelere baktım bu kulak pedleri satılıyor mu diye var fakat nasıl takacağımı bilmiyorum.Nasıl bir çözüm üretebilirim fikri olanlar yazarsa sevinirim.
Taotronics Nasıl Bir Marka?
|
350 tl'ye Kadar Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi
|
Emlakçı Yer Gösterme Sözleşmesi Sorunsalı
|
Superonline Ev Taşıma Ve Taahhüt Sorunsalı
|
İkinci El FIFA 17 Origin Hesap Satışı Hakkında
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 105
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.391 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun