Şimdi Ara

Emlakçı Yer Gösterme Sözleşmesi Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Bugün kiralık ev bakmaya gittim.Aynı apartmanda bir emlakçı bize gösterdi evi ve normal fiyatından indirim de yaptı ve o fiyata evin sahibi olan müteahhit ile de görüştük.Sonrasında biz başka bir emlakçıyla,başka bir ev bakacağız düşüncesiyle devam ettik.O emlakçı da aynı daireyi gösterdi bize ve sonunda da Yer Gösterme Sözleşmesi imzaladık.İlk gösterenler böyle bir belge önümüze sürmemişti bile.2. emlakçı fiyatta indirim yapmamıştı.Şimdi sorum şu:Biz indirim yapan emlakçılarla anlaşıp daireyi kiralamak istediğimizde 2. emlakçı (sözleşme imzalatan) bir hak iddia edebilir mi?Daireyi kiralarken herhangi bir sıkıntı çıkarır mı bize yoksa müteahhit ben evi verdim deyip halleder mi?Siz ne düşünüyorsunuz?

• o iki emlakcı birbirini tanıyordur büyük ihtimal sen direk ev sahibi ile iletişime geçmediğin için ilk emlakçıya anlat durumu diğer emlakcıyı tanıyorsa konuşsun yoksa zaten ikisi de emlakcı sözleşmede emlakcı da olur yazmıyordur heralde sadece mal sahibi ile iletişime geçtiğinde seni zora sokacağını düşünüyorum. İlk emlakcıdan fikir almakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 22 Şubat 2019; 20:58:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip kira sözleşmesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.