Merhabalar. Biz bir ev beğendik ve kiralayacağız ama şöyle bir durum var. Evi gösteren bir danışmanlık şirketi. Emlakçı değil. Bu site yönetimlerini, apartman yönetimlerini yapıyorlar. Emlak danışmanlığı falan yapıyorlar. Bizden her ay kirayı ödedikten sonra ödediğimize dair bir senet imzalamamızı istedi. Ev sahibi şehir dışında bu arada. Kirayı ödedikten sonra ev sahibinden ödendiğine dair onayı alıp senetleri imzalayıp teslim alacakmışız. Böyle bir uygulama ile daha önce karşılaşmamıştık. Bu uygulama kiracı için bir dezavantaj teşkil eder mi ileride bir sorun çıkar mı düzenli ödememize rağmen kiraları? |
Ev Kiralarken Her Ay İçin Senet İstenmesi
-
-
senet ile kirayı hiç duymadım. ev sahibinin iban no'sunu al ve her ay bankadan öde. bankadan ödeme yaptığında zaten kayıtlı olacaktır. ödeme yaparkende kira ödemesi seçersin, not olarakta il-ilçe mayıs ayı kira ödemesi gibi bir şey yazarsın.
-
Senet falan vermeyin. Kirayı ödemezseniz zaten icraya verip çıkartabilirler daha neyin senedini istiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 4 Mayıs 2021; 15:53:44 > -
Bankadan belli oluyor zaten.
-
Ben de sizin dedikleriniz gibi bankadan otomatik ödeme talimatı ile ödeyeceğimi belirttim ama yine de diretti senet istemekle ben de kabul etmedim ev mi yok sanki. Teşekkürler yanıtlarınız için.
-
Senet yapılır ama ımza atılmaz ne ev sahıbı ne de kıracı kıra bankaya yattıktan sonra senede hem ev sahıbı hem sen ımza atarsın ve senedı alırsın kıra sozlesıde oldugu ıcın sorun yasanmaz.Ama tabı tercıh meselesı sonucta bankaya oduyosun ama bazı ev sahıplerı ılla o senedıde ıster sozlesme yetmez
-
Depızito senet olarak alınırda bunu duymamıştım.
Benzer içerikler
- kartaldan üsküdara nasıl gidilir
- mature kaç yaş
- evin balkona güvercin yuva yapması ne anlama gelir diyanet
- kanka diyen kızdan olur mu
- hızlı giden atın boku seyrek düşer anlamı
- walmart dolandırıcılığı
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- bim para sayma makinesi
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X