İnsignia Çekiş Sorunu
Selamlar. 2009 Model 1,6 atmosferik 115lik insignia aracımız var 280bin km de. Lpg yok. Araba rampada bayılıyor hele çok dik rampa ise bir de bagaj doluysa inanılmaz çekiş düşüklüğü oluyor araba gitmiyor. Tofaşlar brodway ler yanımdan geçip gidiyor. Bu motor bu kasayı kaldırmıyor galiba ama bu kadar da olmaz diye düşünüyorum. Klimayla rampayı çıkarken de hararet 95 lerdeydi. Klimayı kapattım 90 a sabitlendi tekrardan. Ama yine çekmiyor araba. Sizce sorun neyden olabilir? Arıza lambası vs de yanmıyor. Sadece egzozdan içeriye koku geliyor bazen. Manifold la alâkalı sanırım. Bunla bir ilgisi olabilir mi?
C4 hararet sorunu
Merhaba beyler 2005 model 1,6 lpg li C4 aracım var. Geçen yıl Ayvalık dönüşü klima açıkken rampada araba hararet yapmıştı. Su kalmamış arabada su eksiltme varmış yani. Hemen kaloriferi açıp benzinliğe çektim aracı hararet düştü. Yarım saat kadar bekledim su ekleyip yoluma devam ettim. Sonra Bursa'da tekrar hararet yaptı. Yine mola verip su ekledim. Bursa'dan Samsun'a kadar eve sıkıntısız geldim çok şükür. Sanayide termostat ve devir daim pompasını değiştirdiler. Ondan sonra 1 yıl boyunca hararet sorunu yaşamadım ta ki geçen haftaya kadar. Ankara yolundayken hararet yine çıkmaya başladı. Klima açıkken yine hararet en üst seviyeye çıktı bende kaloriferi açıp yola devam ettim. Ekstra olarak yokuş aşağı vitesi boşa aldığım an hararet yükseliyor ama tekrar vitese takınca düşüyor
Sorun ne olabilir ?
Yatay Geçiş Sonrası Kyk
Selam arkadaşlar. Ben yatay geçiş ile kendi üniversitemde bölümümü değiştirdim. Yeni bölümüme kayıt oldum. Öğrenci numaramı falan da öğrendim. Sormak istediğim şey aynı şehirde okumaya devam edeceğim için kyk kredisi nakli yapmama gerek var mı? E devlette hala eski bölümümde kayıtlı olarak göründüğüm için nakil yapamıyorum şu an. Bir diğer sorum da yurt için bir şey yapmaya gerek var mı? Aynı yurtta kalmaya devam edebiliyor muyuz?
Myp ile yatay geçiş kesin kayıt
Arkadaşlar şimdi ben merkezi puan ile yatay geçiş yaptım kabul edildi. Kendi üniversitemde kaldım sadece bölümüm değişti. Bugün de kesin kayıtlar başladı. Kayıt işlemlerini nereden yapıyoruz. Araştırdım biraz ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Acnemix sivilce ilacı kullanan var mı?
Geçen hafta cildiyeye gittim sivilce sorunu için.Çünkü aşırı derecede sivilce vardı yüzümün her tarafında.2kutu acnemix yazdı.1-2 ay düzenli kullan,beslenmene dikkat et ve yüzünü temiz tut eser kalmayacak sivilceden dedi.Gece yatmadan önce yüzüne ince tabaka halinde sür sabaha kadar kalsın yüzünde,uyanınca yıkarsın dedi.1haftadır kullanıyorum ama cildim hala aynı.Pek bir farkını göremedim.Kullananlar varsa hemen etkisini gördünüz mü yoksa doktorun dediği gibi 1-2 ay düzenli kullanınca mı sonuç veriyor bu ilaç?
Sistemim bu oyunu kaldırırmı?
Arabam Conta mı Yaktı?
|
Astra 1.6 Edition Hakkında Görüşleriniz
|
Km si Düşürülmüş Araç(Dolandırıldım)
|
ASTRA J HAKKINDA
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.169 (Bu ay: 182)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası