Black Friday Televizyon Takibi
Merhaba arkadaşlar,
Black Friday haftasında TV takibi yapan arkadaşlar için mevcut kampanyaları , ya da kampanya duyurularını paylaşabiliriz.
Geçen hafta sonlanan Hepsiburada Visa ile 2000 TL indirim kampanyası bu hafta da devam ediyor.
https://www.hepsiburada.com/led-tv-televizyonlar-c-163192
Hepsiburada Sipariş İptali
Merhaba arkadaşlar.
Hepsiburada'dan 11.11 indirimlerinden aldığım LG C2 model televizyon , satıcı tarafından iptal edilmiş görünüyor.
%15 mağaza indirimli olan fiyata , 11.11 kampanyası olan tüm indirimlere ek %11 indirimle aldığım ürünün hatalı fiyatlandırdığını belirtmişler açıklamada.
Hepsiburada üzerinden talep açtım fakat olumlu dönüş geleceğini zannetmiyorum. Benzer sorunu yaşayan bir dolu şikayet gördüm internette.Tavsiyeleri olan , benzer süreç yaşamışlar var mıdır aranızda? Tüketici mahkemesi üzerinden başvuruda olumlu sonuç çıkma ihtimali nedir?
Hepsiburada Sipariş İptali
Merhaba arkadaşlar.
Hepsiburada'dan 11.11 indirimlerinden aldığım LG C2 model televizyon , satıcı tarafından iptal edilmiş görünüyor.
%15 mağaza indirimli olan fiyata , 11.11 kampanyası olan tüm indirimlere ek %11 indirimle aldığım ürünün hatalı fiyatlandırdığını belirtmişler açıklamada.
Hepsiburada üzerinden talep açtım fakat olumlu dönüş geleceğini zannetmiyorum. Benzer sorunu yaşayan bir dolu şikayet gördüm internette.Tavsiyeleri olan , benzer süreç yaşamışlar var mıdır aranızda? Tüketici mahkemesi üzerinden başvuruda olumlu sonuç çıkma ihtimali nedir?
Cpu Sıcaklığı Sabit 133 C
|
CPU Cooler Fan Değişimi Sonrası Monitöre Görüntü Gelmemesi
|
amd fx8320 cpu fan tavsiyesi
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.560 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri