Merhaba arkadaşlar. Hepsiburada'dan 11.11 indirimlerinden aldığım LG C2 model televizyon , satıcı tarafından iptal edilmiş görünüyor. %15 mağaza indirimli olan fiyata , 11.11 kampanyası olan tüm indirimlere ek %11 indirimle aldığım ürünün hatalı fiyatlandırdığını belirtmişler açıklamada. Hepsiburada üzerinden talep açtım fakat olumlu dönüş geleceğini zannetmiyorum. Benzer sorunu yaşayan bir dolu şikayet gördüm internette.Tavsiyeleri olan , benzer süreç yaşamışlar var mıdır aranızda? Tüketici mahkemesi üzerinden başvuruda olumlu sonuç çıkma ihtimali nedir? |
Hepsiburada Sipariş İptali

-
-
Hepsiburada bu tarz bir konu için tabiki satıcı tarafında durup herhangi bir işlem yapamayacağını belirtmişti. HB müşteri memnuniyeti kaygısı olan bir firma değil birşey beklemeyin derim.
-
Hocam bence hakkınızı arayın satıcı firmadan önce hepsiburadanın kendisi iptal etmiş buna benzer durumu yaşayan sizin gibi 4 5 kişi daha var bilginiz olsun. -
Forumdan benzer sıkıntıları yaşayan arkadaşlar var mıdır acaba? Benzer süreçleri beraber yürütebiliriz , işin duyurulması kısmında da yardımı dokunur.
-
Benzer sorunu yaşayan ya da yaşayabilecek arkadaşlar için ;
Hepsiburada hiçbir şekilde sorunla ilgilenmedi. Kendi imkanlarınızla sorunu şikayetvar , sosyal medya , tüketici hakem heyeti ya da CİMER üzerinden yükseltip ilgilerini beklemek dışında opsiyon sunmuyorlar. Şikayet sitelerinde benzer bir dolu şikayet var , biraz keyfe keder hale getirmişler bu süreci.
Özellikle indirim dönemlerinde alışveriş yaparken 2 kere düşünmekte fayda var. Yaptığınız alışverişi nedensiz iptal edebilir , o dönemki kampanyaları da kaçırmanıza sebep olabilirler.
-
bankadan kullandırdıkları kredilerde sıkıntılı, paylaştıkları ödeme planı ile bankanın ödeme planı kesinlikle birbirini tutmuyor, arayıp banka ile görüşüp ödeyeceğim miktarı bu şekilde fotoğraflı ispatı ile düşürttüm
-
Hocam yeniden düzenleme yapıldı nasıl düşüldü? -
Konuyu yeni görüyorum. Ben de hepsiburadada benzer bir durum yaşadım. Dyson v10 5999tlye satın aldım 3 gün sonra iptal ettiler hatalı fiyat diye. Ben de e-devletten thh ye başvurdum. Satın aldığım sayfayı sipariş iptalini karttaki provizyonun görüntülerini yükledim. Ayrıca ilgili tüketiciyi koruma kanununu da yazdım. 5-6 ay sonra olumlu sonuçlandı hb müşteri hizmetleri beni arayıp bana özel ilan açıp 6 ay sonra 5999 tl fiyata bana satışını tekrar gerçekleştirdiler. Beni madur etmemişlerdi sonuca bakarsak. Siz de bir hakem heyeti başvurusu yapın maksimum 10dknizi alır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam hb nin sitesinden ekran görüntülerini aldım, telefonda konuşurken girip kendileri de baktılar beni haklı buldular, üstüne sigorta yapılmış, bu tarz alış veriş kredilerde zorunlu sigorta olmaz isteğe bağlıdır onuda sildirdim, haklarını bilmezsen her türlü kitlerler yaklaşık 2 bin küsür indirttim.
Düzeltme olmaz ise krediyi iptal edeceğimi söyledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 8 Aralık 2022; 22:1:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu detayları takip çok önemli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X