Bilgisayara Güç Gelmemesi
Bugün bilgisayarım kapalıyken elektrik gidip geldi daha sonra açmayı denediğimde açılmadı. Normalde bilgisayar kapalıyken klavye mouse ışıkları açık oluyor, güç kaynağı çalışıyor ama şu an ışıklar yok. Güç kaynağı çalışmıyor. Bilgisayar kapalıyken güç kaynağı bozulabilir mi? veya diğer parçalara zarar vermiş midir? bir de yeni güç kaynağı mı alıp takmalıyım? yoksa tamire mi götürmeliyim? tamir edilebilir mi? Güç kaynağım: FSP 500W 80+ Psu
B450M S2H Bios Güncelleme Yardım
Biosum: Gigabyte B450M S2H
Bilgisayarı aldığımdan itibaren hiç bios güncellemesi yapmadım. Şu an benim bios sürümümden yüksek 14 sürüm var.
En güncel sürümden öncekilerin bazılarında uyarı var. Bunu güncellemeden öncekini yükleyin falan diye ama en son güncel sürümde uyarı falan yok.
Ben direkt en son sürümü mü indirmeliyim? yoksa tek tek hepsini mi güncellemeliyim? Araştırdım fakat herkes farklı bir şey söylemiş.
Unity - Oyunda yaptıklarımı kayıt etmek
Merhabalar mobil bir oyun yapıyorum ilk oyunum oyuna market etkledim saç kıyafet silah vs. satın alma sistemi olarak satın al butonu envanterdeki itemi giyme butonunu interactable true yapıyor ama oyunu kapatıp açınca tekrar interactable false oluyor ben bunu nasıl kayıt ederim tüm butonlara tek tek playerprefs mi eklemeliyim yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
Zamanla Engelleri Hızlandırma Yardım
Unity ile 2d oyun yapıyorum. Engeller spawn olup sola doğru gidiyor. Ben bu engellerin sola gidiş hızını nasıl zamanla hızlandırabilirim? spawn olma hızı aynı olacak. sola gidiş hızındaki değişkeni invoke ile arttırmayı denedim ama spawn olduktan sonra 2 saniye sonra hızlanıyor ve hız katlanmıyordu yapamadım yardım eder misiniz?
Everest Modem Hız Sınırlama - QoS YARDIM
Everest Modem Hız Sınırlama - QoS YARDIM
|
2. El Laptop Yardım
|
FSP CMT120A Kasa için fan önerisi
|
Unlost Eco kasası almalı mıyım? Yardım
|
Sistemim Cs:Go kasmadan oynatır mı çok acil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.461 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware