Şimdi Ara

Unlost Eco kasası almalı mıyım? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2600 bütçem var unlost eco kasasını almayı düşünüyorum bu fiyata daha iyi kasa toplanabilir mi? Veya bu kasa ile rahat pubg gta5 vb. oynayabilir miyim? Yardım eder misiniz?

unlost eco sistemi bu:

AMD 3.7GHz Ryzen 2200G İşlemci
    GIGABYTE B450M S2H Anakart
    ADATA 8GB 2400MHz Bellek
    SAPPHIRE RX570 Pulse ITX Ekran Kartı
    FSP CMT120A Kasa
    FSP 500W 80+ Silver Güç Kaynağı
    ADATA 240GB SSD Sabitdisk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfır parçalarla toplarsan o fiyata zor çıkar. Fiyat çoook uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Sıfır parçalarla toplarsan o fiyata zor çıkar. Fiyat çoook uygun.
    Pubg kasmadan oynatır mı?

• mertozdmr1 M kullanıcısına yanıt
    YouTube’da unlost’un kanalında oyunları deniyor kaç fps aldığını orada görebilirsin.Bir çok oyun için geçerli.

• darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ama videoda oyun incelemeden önce bunda 1060 var diyor ama sistemde 1060 ı seçince fiyat 3000+ oluyor o yüzden soruyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Unlost xv2 için 1060 diyor videoda

Ama siteye gidince ilk iki sistemde rx 570 var

Acaba xv2 için 1060 alabilen oldumu

Yada zaten satışlar iyi gidiyor sessiz sedasız rx 570 mi yaptılar

Ben videoda rx 570 yerine gtx 1060 yanlışlıkla diyeceklerini sanmıyorum

Burda bir yanlışlık var ama kimse ses etmiyor

• black_67 kullanıcısına yanıt
    İşte bende ondan soruyorum pubg kasmadan oynatır mı diye o olaydan dolayı inanmadım sistemi paylaşıp sordum belki eco kasasında da yükseltmişlerdir diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Csgo Kasa Açmak Mantıklı Mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 1 yıl önce rx470 8gb ile rahat bir şekilde oynuyordum. Sonra ekran kartı bozuldu o ayrı konu şuan 1060 kullanıyorum arada çok büyük bir fark yok.
    Pubg kasmadan derseniz iş değişir

Stabil fps yok oyunda 80den 60 a aniden düşüyor

Rx570 kötü kart değil tek kanal 8 gb ram en baştan 8*2 olmalı pubg için bu sistemde drop olmaz demek zor ama oynatır tabiki

• UNLOST X v2 sistemi hakkında ne düşnüyorsunuz. 3777.00 TL fiyatına geliyor işlemciyi 2600 seçince

AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz 6/12 Çekirdek İşlemci
    MSI B450 GAMING PLUS Anakart
    CORSAIR 8GB 3000MHz Bellek
    MSI RX570 Armor 4GB OC Ekran Kartı
    PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS Kasa
    FSP 600W 80+ Güç Kaynağı
    ADATA 240GB SSD Sabitdisk
    8gb ram ile 16gb ram arasında çok büyük fark var mı? çünkü 8 gb 2600 16 gb 2900 eğer 16gb fps vb çok fark ediyorsa biraz daha bekleyip para biriktirip alayım ne önerirsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertozdmr1

8gb ram ile 16gb ram arasında çok büyük fark var mı? çünkü 8 gb 2600 16 gb 2900 eğer 16gb fps vb çok fark ediyorsa biraz daha bekleyip para biriktirip alayım ne önerirsin?
    Böyle alıp ilerde eğer performans tatmin etmezse 350 civarı 8 gb daha eklersiniz malesef bilgisayar dünyasında beklemek herzaman kaybettiriyor

Size çok büyük fark olur diyemem işlemci ram ekran kartı youtube incelemelerine bakın kağıt üzerinde sistem parasına göre iyi sayılır gönül isterdiki ryzen 5 2600 ve gtx 1060 veya rx 580 olsun ama imkanlar dahilinde elden birşey gelmiyor

• Oynatır PUBG hocam. RX 570 ile gtx 1060 arasında %10 fark vardır max. Hele 1060 3gb versiyonu ise koşarak kaçın o ortamdan. 570 daha iyidir. Ama ram'ı 8*2 yapmak biraz önem arz ediyor oyun akiciligi için. Bir de ryzen 2600lü olan sistem tabi daha iyi. Aradaki farka da değer. Butcen varsa ona yonelebilirsin.

Bu sistemi almaya karar verdim ama bir sorum daha olacak bu kasa tek fanlıymış eğer 4 fan taktırırsam 170 tl fazla vermem gerek 1 fan yeterli mi yoksa 4 fanı almalı mıyım?

Eğer bütçeniz yoksa rgb fan almayın

Dışardan aynı kasa ölçülerinde fan bulabilirsiniz piyasayı araştırın rgb ve rgb siz fanlar fiyatlarını kıyaslayın değer mi değmez mi siz karar verin

Fansız alacaksanız mutlaka msı afterburner ile sıcaklığı kontrol edin

• bende almayı düşünüyorum 2.el pc toplamak mı yoksa bunu mu alsam bu anakart ilerde çıkan ryzenları destekliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfire212

bende almayı düşünüyorum 2.el pc toplamak mı yoksa bunu mu alsam bu anakart ilerde çıkan ryzenları destekliyormu
    Aynen bu soruyu bende soracaktım bir de ilerde 8 GB ram 16 GB ram e yükseltilir mi Eco'da?
  • Phundax P kullanıcısına yanıt
    Ben aldım 8 gb ram ile memnunum pubg düşük ayarlarda 60-70-80 fps arasında gidip geliyordu ama pek oynamadığım için sildim
    Ben alırken fansız ve hddsiz almıştım eğer alıcaksan ekstra hdd ile al 3-4 oyun da yer kalmıyor ve başka hdd takacaktım kasanın içine kafes yapmışlar kablolar falan gözükmüyor kafesi de perçinlemişler çıkaramadım da takamadım da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.