Şimdi Ara

2. El Laptop Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en fazla 900 tl ye 2. el sadece league of legends oynatacak bir laptop arıyorum bir tek lol ü kasmadan oynatsın yeterli yardım eder misiniz önerdiğiniz site - laptop falan varsa veya laptop ile ilgili önerdiğiniz şeyler ne olmalı falan yardım edin laptop ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum düşündüklerim var sizce iyi mi?

bir de ısınınca oyun oynanmaz hale gelir mi? prize takılı lol oynanabilir mi?

• Şu özellikte laptop alırsan işini rahat görür, attığın 2 laptopta olmaz

• egecano kullanıcısına yanıt
    Şarjda oynanabilir mi bu özellikte bir laptop ile ısınınca çok kasar mı veya donar mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam 1400 TL'ye ne tavsiye edersiniz ikinci el?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• İ7 3. Nesil işlemcili ekran kartı 740m veya 650m olsun , ram 8 GB olsa yeterli bu özellikte 2. El laptop aratın işinizi rahat görür

• mertozdmr1 M kullanıcısına yanıt
    En düşük ayarlarda oynatır sıkıntısız bir şekilde. Oynayacağınız oyuna göre değişir. Mesela 7 senelik laptopunda ( i7 3. Nesil gt650m ) ile medium ayarda Lol , en düşük ayarda Cs go ve Pubg Lite kaldırıyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    geçen hafta açıldı
    2.el araba tavsiyesi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sadece lol ve auto chess için alacağım sadece evde değide başka yerlerde de oynamak için. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertozdmr1 -- 10 Haziran 2019; 23:44:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecano

İ7 3. Nesil işlemcili ekran kartı 740m veya 650m olsun , ram 8 GB olsa yeterli bu özellikte 2. El laptop aratın işinizi rahat görür
    Temiz TOSHİBA L50-B-1NH buldum hocam tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacob Snell -- 11 Haziran 2019; 11:58:15 >
  • Özellikleri dediğim tarifeye uyuyorsa alın , tam özellikleri belirtin ona göre söyleyeyim

İ5 4210U
    8 GB ram
    1 TB HDD
    AMD R7 M265M 2 GB
    04.2020 ye kadar garantisi var
    Sizin tavsiye edeceğiniz bir şey varsa link atabilir misiniz daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacob Snell

İ5 4210U
    8 GB ram
    1 TB HDD
    AMD R7 M265M 2 GB
    04.2020 ye kadar garantisi var
    Sizin tavsiye edeceğiniz bir şey varsa link atabilir misiniz daha iyi olur.
    Oyun harici diğer işlerde sıkıntı çıkarmaz. Basit oyunları açar o ayrı durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecano -- 11 Haziran 2019; 12:35:15 >
    Hocam benimde bütçem 1300-1400 arası tavsiye ettiniz satıcı filan var mı link atabilir misiniz?

• kötü kız kullanıcısına yanıt
    Letgo Facebook satış grupları Dh 2. El forumu veya sahibinden üzerinden bulabilirsiniz. i7 işlemcili 8 GB RAM özelliklere olmasına dikkat edin yeterli . Eğer oyun amacınız varsa ekran kartının nvidia veya Amd olmasına dikkat edin.

Ya ben laptop bulamadım hepsinde batarya bitik, sadece prize takılı çalışıyor, batarya yok falan yazıyor. Ben laptopu alsam değiştirtsem ne kadara mal olur? Veya prize takılı oynasam ısınmasından oyun oynanılır mı?

Değişir modele göre batarya fiyatları da zaten prize bağlı oynamanız önerilir tam performans için .

Ben evde yatakta vs. kullanmak için almak istiyorum priz sorun olmaz sence almalı mıyım özellikleri senin dediğin gibi olan ama bataryası olmayan laptopu? Performans fazla ısınma vs. bir problem olur mu?

Oynadığın oyunlar önemli piyasa güncelleri oynatmakta zorlanırlar hatta oynatmayacaktır bile ancak Lol gibi fazla grafik detayı istemeyen oyunları oynatırsın. Ben yatakta film vs izlerken prizsiz ama oyunlarda şarj şart oluyor çabuk bitiyor

Yok oynamak istediğim sadece lol masaüstü pc var diğer oyunlar için ama pek başka oyun sevmiyorum pubg vs. lol ve auto chess (2 hafta sonra lol e auto chess benzer mod gelecek sadece lol olacak)

Dediğim gibi o fiyatta prizsiz oyun oynayamazsın zaten şarj ve adaptör orijinal sıfır taksa adam 1200 lük üründe mesela 500 den aşağı etmiyor, o yüzden fiyat artırır. Sen araştır denk gelir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.