Guzel ama fakir kizmi, orta çirkin ama parası olan kizmi?
Beyler soru yukarida guzel ama işi olmayacak. Sen ona bakacaksin . Tüm para isleri sana kalacak. Yada orta çirkin bi kız olacak. Ama bu seferde bu kizda ortalama senin kadar maas alacak. Siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz. Sebebiyle birlikte yazabilirmisiniz?
Bu arada ben temmuz zammiyla ortalama10-12 arasi bisey alicam oradan hesap edilmesi gerek. Ha bide istanbulda yasiyan biri icin bu para cok degil kira zaten 5 6 k olmuş
Beyler konu başlıkta. Ortalama her ay köşeye atabiliceginiz 6 7 8 bin tl para var diyelim tl de birakmanin hata olduğunu hepimiz az çok kabul etmişizdir. Bu parayi her ay nasil değerlendirmem gerekir. Tavsiye ve önerilierinizi merak ediyorum.
Balkondan gitmeyen kedi
Beyler kedi geldi balkona dogurdu 4 yavru yaptı 2 olu 2 yaşayan. Oluleri almak amacıyla kedileri aldım bahcede yer yaptim anneleride gordu geldi. Tamam dedim yaşarlar. Ertesu sabah bi baktim kedi yavrulariyla balkona bir daha gelmis. Ama bu sefer bizi balkona yanastirmiyor. 4 gündür balkona giremiyoz. Ne yapmamiz gerek gitmesi için.
İstanbulda dil kursu önerisi
Beyler istanbulda anadolu yakasinda . Mümkünse kadıköyde. Almanca dil kursu önereceğiniz bi kurs merkezi varmi. Tavsiyelerinizi merak ediyorum.
Atama bekliyorum. Ailemin gitme dediği yere gitmek...
Arkadaşlar atama bekliyorum. Ailem istanbulda kal diyor. 30 tercih hakkimiz var 26 tercihi istanbul yapmışım zaten son 3 4 tercihide garanti olsun diye çok tercih edilmiyen yozgat kars vs. Yazsam. Ailem gitme diyor. Neymiş kazanacagim para kira vs. Gider elimde bir şey kalmazmis. Ben zaten ilk tercihlere yazayim demiyorum en sona yazayim diyoru. İstanbul gelecegi varsa gelir zaten. Diyelim ben istanbulu yazdim evde tatsizlik cikmasini göze alayimmi yoksa unutulurmu hemen.
Kpss ile atanicam. Aile yanimi- farkli şehirmi?
|
Beyler 112 istasyonumu-Hastane acilimi
|
Aramizda Hastane acilinde çalışan paramedik varmi?
|
|
89 puanla atama beklemem
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 168
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.795 (Bu ay: 266)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar