Şimdi Ara

89 puanla atama beklemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yokmu saglik bakanliginda çaycı dayisi felan olan 13 aydir saglik bakanligi alima cikmiyor .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Knk benim bir aile üyem sağlıkçı sen acil tıp teknisyeni misin çünkü ben 84-85le girenleri gördüm ama KORONA VİRÜSÜ AŞIRI ARTTIĞINDA böyle olmuştu şimdi durumlar ne kaç puanla alıyorlar bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm nedir hocam ?

• Hocam acil tıp teknikeriyim Paramedik yani meslegim . Ama devlet atama yapmiyor oyaliyor normalde yapmasi gerekti bakan 2 3 ay sonra atama yapcaz dedi 7 ay gecti. Bakan 2 3 hafta sonra atama yapcaz dedi 3 4 ay gecti.
    Bakan onumuzdeki günlerde atama yapcaz dedi yine aylar gecti. Güya her sey hazir ama karsimizda muhatap bulamiyoruz. Sanki atama yokmuş gibi davraniyolar. Rte tam 1 ay once 40 bin atama yapacaz dedi. Onunda 40 bini saglikci degil 30 bin saglikci 10 bin isci. O 30 binide tek seferdemi alicak 2 yemi bölücek oda belli degil. 13 aydir bu psikolijik savaşın içindeyiz.

• allah sabır versin

• A 101 de calisiyodum. Rte ile bakan ruyama girdi . Ruyamda bizim sokakda rte ile fahrettin koca bizim sokaktaydi. Koştum dedimki reis reis , atama nezaman dedim.
    Bana demezmi atanip napican a 101 de calismaya devam et dedi.
    2 gun sonra a 101den ayrıldım 😂

• Ya hayir para yok desem anlarimda gider 1 senw icinde 2 defa imam alimi yaparsan sahada gercekten eleman yok arkadaslarim hepsi fazla nöbet turuyor. Eksik var yani buna ragmen saglik atamasi yapmıyor

• Bende eğitim fakültesi mezunuyum fakat hiç memurluk düşünmedim çünkü artık mantıklı değil.Asgari ücretten 1000-2000 TL fazla para almak için senelerce okumaya,kpss'ye girmeye gerek yok. Yol yemek parası dahi almıyorsun. Memleketine atanma şansında %1 filan. Zaten kirayı,faturayı,yol yemeği düşünce asgari ücretin belkide yarısı kadar para eline geçicek. Bu şartlarda atama beklemeye ne gerek var? Memlekette a101'de çalışmak daha mantıklı.

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

a101 de kölelik mi yapsın adam

• Valla kofteci yusufta calisiyodum 4500 yakin maas aliyodum. Atanicaz diye isten ayrildim 15 gun önce ama daha tık yok atama yapcaz dediler duruldular bekliyoruz ne zaman olacak. Isten ayrildigima pişman oldum gibi

Gerçekten sacmaliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Öğretmenim. Ek ders ile 10 bine yakın alıyorum. Neden öğretmenlik düşünmüyorsun.

• Maddi açıdan örnek olması adına A101 örneği verdim.Dışarıda daha iyi işler var.Sıradan memur maaşı için yıllarca atama beklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

• JaReD22 kullanıcısına yanıt

Kişisel fikrimi belirttim.Sektörden sektöre değişmekle birlikte düz memurun,öğretmenin,polisin,hemşirenin pek bir artısı kalmadı.

• Ben şuan burgerkinde is buldum atama 10 günde olabilir 1 ayda 2 ayda belli değil. O sure zarfinda yatmak dogru gelmedi bana

• 4hm3t.# kullanıcısına yanıt

1 yıl staj yaptım üniversitede çalışmıştım.Fakat maddi açıdan çok mantıklı gelmedi.Siz ne öğretmenisiniz aldığınız maaşı ilk defa sizden duyuyorum.Full ek ders alan sınıf öğretmenleri dahi 7000 maaşa anca çıkıyor.Siz 1/4 derece + full ders + dyk filan almanız lazım.O şartlarda dahi 10000 etmez.

5/2siyim. Aile yardımı alıyorum. En üstün bi altı yabancı dil tazminatı alıyorum.

geçici görevlendirme mdr yardımcısı ek dersi 18

nöbet 3

12 saat dersten gelen 6

dyk 10(ikiyle çarpılacak)

Edit: ocakta %20 ye yakın zam alacağız. Vergi diliminden çıkacağız. 12 bin eder. Yurt nöbeti tutmaya başlayacağım. Bir nöbet 9 ek ders. Ayda 4 nöbet 800-1000tl ekstra gelir olur.

edit2: her zaman böyle olmuyor tabi. ek ders çok değişkenlik gösteriyor. Bu sene benim için çok avantajlı oldu. Ama bazen de dyk bile açamıyorsun. Ders saatin az oluyor vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 9 Aralık 2021; 21:0:19 >
  • 4hm3t.# kullanıcısına yanıt

Valla hocam ne kadar ekstra varsa size denk gelmiş. Çok çok ekstrem bir maaş alıyorsunuz. Yakın bir arkadaşım da bilgisayar öğretmeni 5500 lirayı zor buluyor. Meslekte henüz ilk senesi. Staj yaparken haftada 15 saati dolduramayan öğretmenler vardı. Hatta birinci ağızdan net aldığım bilgiye göre ilçe milli eğitim müdürü 8000 lira net maaş alıyormuş. Açıkçası şu ana kadar görüp duyduğum en iyi kazanan öğretmen sizsiniz. Birde memleketinizdeseniz değmeyin keyfinize.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.