Şimdi Ara

Beyler 112 istasyonumu-Hastane acilimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Allah izin verirse bu atamada atanicam. Sizce 112 istasyonumu tercih vermeliyim.
    Hastane acilimi.
    Arasinda maaş farki pek yok ayni gibi sadece istasyonda 350 tl civari bi yemek parasi veriyor extra. Ama hastanede , hastane yemekleri yediğin için ayni şeye denk geliyor. 112 bir tık daha rahat ama aksiyonu bol. Ne zaman ne olucagi belli olmayan bir kolu yani bir vakaya gidildiginde karşindakinin ne olduğunu bilmiyorsun. Hem bu arada görüyoruz ki ambulans kazalarida artmış durumda. Hastane acili ise 112 istasyonuna gore bi tık daha güvenlikli. Güvenlik vs. Var. Ama üstun çok. 112 de çok fazla emir aldigin kimse yok vakadayken en üst sensin. Hastanede ise doktorlar, baş hemşireler vs. Senin üstün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 112

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastane acili,arazi olma fırsatın olur
    Düzenli yemeğini yersin, soğuk havalarda stabil bir ortamın olur,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 14 Aralık 2021; 10:3:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Hoşuma gitti bu hayat😂 acaba çok dayak yermiyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam çok dayak yemezsiniz ama gereksiz muhabbete çok maruz kalıyorsunuz . Ben 5. Sınıf öğrencisiyim . Ortopedi uzmanlığı yapmayı düşünüyorum . Sık sık travmada nöbet tutuyorum .

Geçenlerde bir hasta bağlı bir şekilde yatıyordu . Benim de oradaki yetkimin 0 olduğunu takdir edersiniz . Bana bağı çöz dedi . Ben de çözemem öğrenciyim kusura bakmayın dedim . Bana bir araba küfür etti .

112 de aksiyon falan filan eksik olmuyor . Fena değil ama kaldırabilmek lazım . Ona göre tercih etmeli . Zor ikilemler .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 112 numarası nereye ait diye soruyorsun sandığımın bilgisi

• cadas1905 kullanıcısına yanıt

Yemekten dayağa sıra gelmez🤣🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.