2. SSD DESTEKLEYEN NOTEBOOK
Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi çift SSD destekleyen, performanslı bir notebook arıyorum. 45.000 +-5000 oynayabilir.
İşlemci olarak İntel i7 veya AMD Ryzen7 önceliğim.
Daha yüksek bütçe gerekiyorsa en azından model bilgisi açısından da tavziyelerinize açığım.
Asus GL553VE Autocad Kapanma Sorunu
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar. İ7 7700HQ, Nvidia 1050Ti 16GB ram mevcut.
Problemim şu. Oyun oynarken, sketchup, idecad, sta4cad çalıştırırken hiç bir problem yok ancak autocad açtığımda 1-2 dk sonra hata verip pc kapanıyor. video tdr failure nvlddmkm.sys mavi ekranı veriyor.
Problem nedir? Nasıl düzeltebilirim? Ne önerirsiniz!
Şimdiden teşekkür ederim.
Jabra Elite 7 Pro Eşleşme Problemi
Arkadaşlar iyi forumlar. Başlıkta belirttiğim kulaklığa sahibim. Geçen gün kulaklığı sadece sol ile kullanırken telefonun şarjı bitti. Günün yorgunluğu, ev işleri derken telefonu şarja takıp yattım. Sabah kulaklığı kutusuna koyup gğne başladım. Yolculuk boyunca kulaklığın sol tarafın şarj olmasını beklerken sağ tarafını kullanıp işe geldim. Solu da kullanmak istediğimde bir türlü eşleştiremedim. Cihazı sıfırlamak istediğimde de sadece sağ tarafı sıfırlayıp kullanabiliyorum ancak sol kısım hiç bir şekilde sıfırlanmadı ve kullanılmıyor. Şuan kulaklığı sağ tarafıyla kullanabiliyorum. İkisini aktif etmek için ne yapmalıyım?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
İyi günler arkadaşlar,
Şu sıralar modem değişikliği yapmayı düşünüyorum. Daha doğrusu serviş sağlayıcılarının verdiği modemden ziyade kendim daha kaliteli modem almayı daha mantıklı buluyorum. Hali hazırda süperonline vdsl kullanıyorum. İlerde fiber kullanabileceğim fırsat doğması durumunda da kullanabileceğim bir modem arıyorum. Sitede biraz araştırdım. Kimisi olmaz diyor kimisi olur diyor. İyice aklım karıştı. Kaliteli olduktan sonra bütçeyi 2500-3000 bandına çekebilirim. Ek olarak ağ depolama da yapmak istiyorum. Bunu da desteklerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Notebook Ram Takviyesi??
|
|
İphone 6S ile takaslım huawei
|
Asus Garanti Durumu
|
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.348 (Bu ay: 125)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar