Oyuncu kulaklığı kablo şeması nasıl bulabilirim?
Herkese merhabalar, göründüğü gibi kulaklık ses kartından bu şekilde kopmuş durumda, ve 10 tane ayrı renk ve 10 tane ayrı yuva var, bu kabloların anlamını ve hangi rengin hangi birimi temsil ettiğini anlamamın bir yolu yok mudur?
Herkese merhabalar, forum ile çok alakasız bir konu ama soracağım veya danışacağım başka kimse yoktur
daha önce hiç doğalgaz, kombi, petek ile karşılaşmamış ve kullanmamış biri olarak bu konuda cahil olduğumu söylemek istiyorum. Bu yıl tayin oldum ve kiralık bir dairedeyim, daire ve tesisatlar daha yeni, eve taşınan 2. kiracıyım.
Havalar soğudu malum ister istemez evdekiler üşümekte. Kombim konveksiyonel bir kombi ve yoğuşmalı değil.
Evde toplamda 7 tane petek var ve ben bunlardan sadece 3 ünü açmak istiyorum yani bana sadece 3 tane petek ısı dağıtsın yetecektir.
Sorularım şu şekilde,
1- Resimlerde gösterdiğim vanalardan hangisi sıcak su giriş ve çıkış ayarı, bu vanalar hangi yöne açılıyor hangi yöne kapanıyor bilmiyorum.
2- Vanalardan hangisi ile sıcaklık ayarı yapabilirim.
3- Kullanmayacağım odalardaki petekleri nasıl kapatmalıyım ?
4 - Peteklerde hava oluşuyormuş, kullanmayacağım peteklerdeki havayı da almam gerekiyor mu ?
5- Peteklerdeki pis suyu atmam gerekiyormuş bunu yapmak zorunlu mu ? Tahliye vanası yok ve bunu nasıl yapabilirim ?
Türknet Engelsiz Tarifeden Yararlanma
Merhabalar herkese ve @TurkNetDestek görürseniz cevaplarsanız sevinirim.
Telekomdan ağzım yandığı için ve her ay sürpriz fatura çıkarttıkları için Türknet'e geçme kararı aldım. Bugün itibarıyla internetim kısa süre içerisinde kurulumu yapıldı bu konuda her şey normal ve güzel ancak;
Annem üzerinden engelli indirimden faydalanmak istiyorum ve belgeyi online işlemlere yüklüyorum, gelen cevap ''belgeler okunamıyor lütfen tekrar gönderiniz''
Fotograf makinesiyle çekiyorum nasıl bir çözünürlük gereklidir okumanız için ?
Raporun her tarafının görünebilmesi için arka ve ön yüzünü ayrı ayrı yüklemem lazım ama sistem sadece 1 adet fotografa izin veriyor ve 1 adet fotografı yüklediğimde ''arka sayfasını yüklemelisiniz'' diyorlar, böyle bir tezat durum olabilir mi ?
Sistemden hiç mi haberiniz yoktur ? Yüklenmiyor işte yüklenmiyor.
Son olarak fax ile göndereceğim belgeleri bakalım nasıl bir bahane bulunacak.
Bu durumu yaşayan veya çözüme kavuşturan arkadaşların yorumlarını bekliyorum nasıl yapmalıyım ?
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.108 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar