Merhabalar herkese ve @TurkNetDestek görürseniz cevaplarsanız sevinirim. Telekomdan ağzım yandığı için ve her ay sürpriz fatura çıkarttıkları için Türknet'e geçme kararı aldım. Bugün itibarıyla internetim kısa süre içerisinde kurulumu yapıldı bu konuda her şey normal ve güzel ancak; Annem üzerinden engelli indirimden faydalanmak istiyorum ve belgeyi online işlemlere yüklüyorum, gelen cevap ''belgeler okunamıyor lütfen tekrar gönderiniz'' Fotograf makinesiyle çekiyorum nasıl bir çözünürlük gereklidir okumanız için ? Raporun her tarafının görünebilmesi için arka ve ön yüzünü ayrı ayrı yüklemem lazım ama sistem sadece 1 adet fotografa izin veriyor ve 1 adet fotografı yüklediğimde ''arka sayfasını yüklemelisiniz'' diyorlar, böyle bir tezat durum olabilir mi ? Sistemden hiç mi haberiniz yoktur ? Yüklenmiyor işte yüklenmiyor. Son olarak fax ile göndereceğim belgeleri bakalım nasıl bir bahane bulunacak. Bu durumu yaşayan veya çözüme kavuşturan arkadaşların yorumlarını bekliyorum nasıl yapmalıyım ? |
Bildirim