Double Teyp Araç Logosunda Kalıyor
Merhabalar,
aracımdaki teypte eski sahibinin hesabı açık kaldığı için ayarlardan sıfırladım fakat sıfırlamadan sonra teyp logodan ileriye gitmedi dünden beri de aynı durumda recovery ekranından hard reset atmaya çalıştım fakat boot menüsüne nasıl girileceğini de bulamadım. Teyibin markası çok bilinen bir marka değil o yüzden yeterli bilgi de bulamıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Teyibin markası üretim kodundan arattığım kadarıyla sbaid diye bir marka.
Arkadaşlar merhaba öncelikle vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Eve türknet 83mbps vdsl internet bağlatacağım buna uygun modem arayışındayım. İkinici el almayı planlıyorum ve bulunduğum şehirde bulabildiğim birkaç modem çeşidinden hangisini tercih etmeliyim? Önceliğim sorunsuz olması, ethernet portları kullanılmayacak sadece eve gelen 80 mbps'i minimum kayıpla yayabilecek bir modem istiyorum.
Tp-link vc220-g2u
Tp-link vc220-g3u
Zte zxhn h168a
Asus ac750 dsl-ac51
Vodafone h300s(muhtemelen bunu tercih etmeyeceğim problemli olduğu söyleniyor.)
Laptobu Şarja Takınca SSD Aşırı Isınıyor
Geçen gün laptobum artık çok fazla ısınıyor diye fan temizliğini yaptım ve macununu değiştirdim.Bakımdan önce işlemcinin,ssd nin falan yük altındayken sıcaklığı 90-100 dereceyi buluyordu haliyle bende ssd işlemciden dolayı ısınıyor zannediyordum. Ama şuan işlemci gayet normal değerlerde yük altındayken maksimum 72yi görmesine rağmen ssd 80-82 arasında gidip geliyor.Ayrıca başlıkta da belirttiğim gibi şarja takılı değilken ssd sıcaklığı gayet normal ama şarja taktığımda 1 dakika içinde 70 derecelere çıkıyor.Bilgisi yada fikri olan varmı?
Pil Şarj Aleti Devresi
|
|
GÜÇ KAYNAĞI YAPIMI(ACİL)
|
DC MOTOR İÇİN ADAPTÖR SEÇİMİ
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 46
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.574 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware