Şimdi Ara

Repeater/Acces Point Anten Takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Elimde biraz eski model repeater var ama hızı aşırı dalgalı.Modemin yanında 30 mbps alıyorum repeatera bağlandığım zaman hız 25mbps ile 3mbps arasında değişiyor dakikasını dakikasını tutmuyor.Benim düşüncem buna anten ekleyebilir miyiz ? böyle bişey mümkün mü ? Repeaterin fotoğrafını ekledim yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malibagcı42 -- 10 Nisan 2020; 14:31:46 >

• Repeater/Acces Point Anten Takma
  • Gorebildigim kadariyla elinizdeki cihaz harici anten baglantisina uygun degil. Ancak custom firmware deneyebilirsiniz. Tp-link yazilimindan daha iyi calisabilir.

openwrt.org
    OpenWrt Project: TP-Link TL-WR710N
    https://openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr710n

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmware yüklemeyi deneyecektim fakat bendeki cihaz 4mb/32mb'mış.Sorun olur diyor sanırım tam anlayamadım.Yüklemeli miyim sizce
  • Malibagcı42 M kullanıcısına yanıt
    Eğer elinizdeki cihaz WR710N(EU) V2.0 diye geçen model/sürüm ise 4MB flash doğru. Kartın arkasındaki nor flash'ı çeker misiniz bir bakalım. Gerçi 4MB flash bile olsa ciddi bir sorun olmaz. Linkte gördüğünüz o uyarılar, artık 4MB flash/32MB ram'li cihaz almayın minvalinde bir uyarı. Artık o cihazlara en son yazılımlar güncellenmiyor. Ama var olan yazılım kullanılabiliyor. Yine de siz bilirsiniz tabii.
  • Şu chip önemli

• Evet bendeki cihaz v2.0 arkasını çekemiyorum silikonlamışlar.Linkteki firmwareyi yükleyeceğim o zaman ben sorun olursa eskisine dönerim.Teşekkür ederim cevaplarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airties Acces Point
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.