Şimdi Ara

DC MOTOR İÇİN ADAPTÖR SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    El matkabı yapmak için motor alacağım motoru buldum fakat adaptörün kaç volt kaç amper olması gerektiğini bilemiyorum.DC MOTOR İÇİN ADAPTÖR SEÇİMİ Motor bu fakat bir sorun daha var alacağım sitedeki bilgiler ile buradaki bilgiler uyuşmuyor nedir ne değildir yardımlarınızı bekliyorum. 25-30 liralık motor önerileriniz varsa onada açığım.DC MOTOR İÇİN ADAPTÖR SEÇİMİDC MOTOR İÇİN ADAPTÖR SEÇİMİ Almayı düşündüğüm motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malibagcı42 -- 25 Aralık 2018; 19:14:23 >

• en az 2-3 amperlik adaptör kullan.
  • Hocam zahmet edip yazdığınız için teşekkür ediyorum. Şöyle bilgileri daha açık olan bi motor buldum eğer kaça kaç bi adaptör almam gerektiğini söylerseniz hemen sipariş edicem işim biraz acelede.Çok aradım ama bununla ilgili bi bilgi bulamıyorum. DC MOTOR İÇİN ADAPTÖR SEÇİMİ
  • Degelere bakacagim ama Fotoğraflar bende mi açılmıyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadvt -- 26 Aralık 2018; 1:30:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şöyle link bırakayım
    product.mabuchi-motor.com
    RK-370CC-14230|MABUCHI MOTOR CO., LTD. Product Search
    https://product.mabuchi-motor.com/detail.html?id=90
  • Malibagcı42 M kullanıcısına yanıt
    Linkteki motor 12-30 volt aralığında çalışabiliyor yazıyor.

Gücü de kafa karıştırıcı biraz. 24 watt demiş hem de durma noktasındaki çektiği akım 3.20 amper demiş.

Güç hesabından gitsek 12 voltta 2 ampere, 30 voltta ise 0.8 ampere ihtiyaç duyar dememiz lazım ama şu sondaki 3.20 amper kafa karıştırıyor.

Size kaç voltluk motor lazım ve matkap derken gravür gibi ince işlerde mi kullanacaksınız?

Yapmak istediğiniz böyle bir şey mi?
    aliexpress.com
    US $14.15 35% OFF|Aliexpress.com: ULight Store üzerinde Güvenilir drill power tools tedarikçilerden 12V mini elektrikli motor DIY El Matkabı Güç Aracı ile 3 adet Pirinç Pens 24 adet Mikro Büküm Matkap Ucu 4 adet Altıgen Vida Anahtarı Satın Alın
    https://tr.aliexpress.com/store/product/12V-Mini-Electric-Motor-DIY-Hand-Drill-Power-Tool-with-3pcs-Brass-Collet-24pcs-Micro-Twist/1908428_32813268524.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadvt -- 26 Aralık 2018; 14:22:45 >

• Hocam aynı bu şekil yapıcam. Elimde aslında 19v 2.37a bilgisayar adaptörü var onunla çalıştırmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Başta verdiğiniz motorla bu farklı. İlki 7.2 volt bu 12-30 volt
  • ilk motor bana daha iyi geldi ama adaptör ne olacak işte
    Bilgisayardan bakınca fotoğraflar açıldı. Dediğiniz gibi motorun değerleri farklı yerlerde farklı görünüyor. Muhtemelen doğrusu ilk fotoğraftakidir ama çalışma voltaj aralıkları geniş. 6 volt ila 12 volt arasında demiş. Aslında size ayarlı bir güç kaynağı olsa hızını da ayarlarsınız. Hem başka işlerinizde de kullanırsınız ya da hız kontrolü için bir sürücü de gerekebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.