Arkadaşlar merhaba. İl dışından bir araç bulduk anlaştık satıcı muayenesine az kaldı muayeneden sonra gel al dedi tamam dedik cumaya anlaştık. Sabah beni arayarak sigorta yapmamız lazım dedi bende sigortasını muayenesini sen yaptır gelince anlaşırsak noterde sigortamızı yaptırırız senin de paran iade olur dedik. Neyse daha sonra ruhsat fotoğrafı istedim ben ruhsatta trafikten çekme olarak gözüküyor alan şahıs(galerici) bu şekilde almış sebebine muayenesi olmadan aldığım için dedi. Bugün sigorta muayenesini yaptırdı şuna noterden alması kaldı anlaşırsak lakin ruhsatta çekme belgeli ben alırken problem olur mu araç temiz kazası falan yok eğer doğruysa. Ne yapmam gerekiyor. Çekme belgeli aldıktan sonra bana bir masrafı olur mu
Arkadaşlar aracım kia shuma 2 2004 model 600 km önce conta yaktı tamiri yapıldı. Fakat aracın suyunu kontrol ettiğim zaman sabahlari görseldeki sorunla karşılaşıyorum bu nedir sebebi ne olabilir devir daim pompası da yeni değişti bu aracın 3.defa conta değişimi sorun alt blokta olabilir mi bu araçla yol yapmak sıkıntı çıkarır mı
Acaba bi önceki conta yanıginin pisliğini atıyor olabilir mi
Tekleme ısıtmama hararet şu eksiltme yağ eksiltme gibi bir problem şu anda yok dün uzun yol yaptım sabah suyu kontrol edeyim dedim bunu gördüm bezle üstünden temizledim
Merhaba arkadaşlar
3 yıldır kia shuma 2 aracına sahibim. Aracım düz yolda performansı iyi 4.viteste 140 150 görebiliyorum zorlamadan fakat yokuşa gelince işler farklı oluyor araba çekmiyor ayrıca araçta yarım gazda dip gaz da aynı etki dip gaz basıyorum fakat yarım gaz basmamdan Bi farkı yok yokuş çıkarken, acaba bu aracın genel sorunu mu yoksa aracımda bir problem mi var
Aracın özellikleri
101 bg 144nm tork, 1115 kg 1.6 16v atmosferik benzinli (araçta tüp takılı fakat benzin be tüp performansı arasında hicbirrr fark yok) ve 195binde
Eğer aracın genel performansı buysa tork veya beygiri nasıl arttirabilirim tavsiyesi olan var mı?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.212 (Bu ay: 83)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası