Şimdi Ara

Aracımın radyatöründe sarı köpük var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım kia shuma 2 2004 model 600 km önce conta yaktı tamiri yapıldı. Fakat aracın suyunu kontrol ettiğim zaman sabahlari görseldeki sorunla karşılaşıyorum bu nedir sebebi ne olabilir devir daim pompası da yeni değişti bu aracın 3.defa conta değişimi sorun alt blokta olabilir mi bu araçla yol yapmak sıkıntı çıkarır mı

Acaba bi önceki conta yanıginin pisliğini atıyor olabilir mi

Aracımın radyatöründe sarı köpük var

Tekleme ısıtmama hararet şu eksiltme yağ eksiltme gibi bir problem şu anda yok dün uzun yol yaptım sabah suyu kontrol edeyim dedim bunu gördüm bezle üstünden temizledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce yağı suya karıştırdıysa onun pisliklerdir. Tamirciniz sizi ikaz etmeliydi belli bir süre kullanıp tekrar su değişimi yapılmalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet ikaz etti fakat yağ ve yağ filtresine 500 600 km sonra değiştirelim dedi yakın zamanda degistirecegim fakat dediğiniz gibi radyatör suyunu da komple değiştirmemde fayda var sanırım usta bundan bahsetmedi

Bir sorun yoksa normalse teşekkürler yorumunuz için

• Hocam soğutma suyu haznesinde de aynı sonuç varsa yağ soğutucu değişimi kaçınılmaz. sorununuz yağa su karışması gibi gözüküyor. İyi bir yere yaptırmanızı tavsiye ederim tüm soğutma sisteminin temizlenmesi, sonrasında 1000 km civarı yapıp tekrar anı işlemin uygulanması gerek. Tek seferde hallederiz diyenlere aracınızı teslim etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 7 Aralık 2023; 23:4:5 >
  • Hocam genleşme kabında yok. Kuzenim usta yakın zamanda yağ ve antifirizi değiştirelim tekrar olursa yağ soğutucusuna el atarız dedi teşekkürler yorumunuz için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.