Şimdi Ara

Sıfır Aracımda Boya Akması Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 3 ay önce Mart ayında Doğuş Esenyurt'tan 2024 model VW Polo Life almıştım, bugün de satacaktım fakat expere koyduğumuzda aracın sağ kapı altında boya akması olduğu söylendi.

Sıfır Aracımda Boya Akması Çıktı

Servise götürdük servis bunun dışında resmin sol tarafında arka tarafında da 1 parmak ve kadrajda çıkmayan marşpiyelin sağ tarafında da akma tespit etti. Alıcı kusursuz bir araba istediği için almaktan vazgeçti. Ben de güneydoğuda olduğum için aldığım bayii olan doğuş esenyurt'a götüremedik fakat şehrimdeki serviste kayıt açtırdım onlar da çektikleri fotoğraflar ile birlikte doğuşa gönderdiklerini, ne zaman cevap alacaklarını bilmediklerini söylediler.

Konuştuğum diğer alıcılar da maalesef bu sebepten dolayı fiyat kırıyorlar, ne yapmalıyım

• Servisin vereceği cevap 3 aydır kullanıyorsun aracı, senin boyatmadığını nereden bilelim?

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Kayıt açtırmadan önce usta fabrikasyon olduğunu söyledi, herhangi bir yama izi görmedi, mikron değerlerine de baktı normaldi

• Bu aracı bu şekilde satan bayiyi kınıyorum. Mağduriyetinizin giderilmesi için manevi desteğimiz sizinledir.

Bu bayiden araç alırken daima ilave iskonto talep edeceğim.

En dip fiyatı vermedikçe bu bayiden araç almamalıyız.

Kesinlikle yargı yoluna gitmelisiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sanayide oraya düzgün bi pasta yaparlarsa sıkıntı gider. Sıfır Aracımda Boya Akması Çıktı ekpertiz sadece bölgede pasta yapıldığını görür. onu da dikkate almaz.

• Biz ne yapabiliriz peki? Zaten servise başvurmuşsunuz, onlardan gelen cevabı beklemek gerekli. Makul bir sürede cevap vereceklerdir, garanti sonuçta böyle durumlar için var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.