< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clauder -- 1 Haziran 2021; 15:37:43 > |
Sıfır Aracımda Kuş (Martı) Pisliği Sonucu Oluşan Durum
-
-
vernik sorunu.
-
Önceki arabalarimda kuş pisliginden dolayı çok boya/vernik yanması durumu yaşadım.
Hatta artık elimde sürekli alkolsüz ıslak mendil ile dolaşıyorum. Kuş pisliği gördüm mü siliyorum.
Ancak sizin yaşadığınız gibi hiç başıma gelmedi.
Resimden anladığım kadarı ile pul pul boya kalkmış.
Kuş pisliginden dolayı bu şekilde olmaz.
Sanki sizin sorun başka gibi duruyor... -
Diğer forumlar olsun yakın çevrem olsun aynı görüşte çizik leke olabilir ama bu şekilde olması imkansız yorumunda bulundular ayrın bir boyacı ustasıyla görüşüp sonrasında servise götüreceğim bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: Clauder
Diğer forumlar olsun yakın çevrem olsun aynı görüşte çizik leke olabilir ama bu şekilde olması imkansız yorumunda bulundular ayrın bir boyacı ustasıyla görüşüp sonrasında servise götüreceğim bakalımAraç Honda mi pejo grubu mu
-
clio 5
-
quote:
Orijinalden alıntı: sissilvernik sorunu.
tam olarak nasıl bir sorun hocam
-
kuş pisliği asitlidir. Oda verniği yakmış. Metalik araçlarda boyadan sonra vernik atarlar. Boyacıya gidin halletsin.
-
Bence bir servise götürün. Ben de kuş pislikleriyle savaş halindeyim ancak böyle bir çatlama ilk defa görüyorum.
-
genelde psalar da olur böyle renk boya sorunları ama renoda olmuş.
-
Hocam bende superb var eski sahibinden kalma kuş pisliği yanığı var ama bu şekilde değil. Bence kuş pisliği yaniğı değil bu -
Eski yeni araclarima surekli guvercin serce marti kartal les kargasi vs her turlusu pisledi boyle bir sey yasamamistim. Sanirim soylendigi kadar var kus pisliginin etkisi es gecmemek lazimmis demek ki. Ben hep kuruduktan sonra goruyorum, kuruduktan sonra silsek yine de bunu engelleyebilir miyiz acaba? -
Kuş pisliğinden olmuş. Sizinki martı olunca alanı baya büyük olmuş.
Arabanız isterse Mercedes olsun 1 haftada yanacağına 8 günde yanar. Kuş pisliği heleki güneşli günlerde araç üstünde birakılmamalı. görüldüğü an silinmeli. -
aracınız fransızsa kalitesizliğinden, almansa olabilir, vosvossa kullanıcı hatası, japonsa konforsuzluktan koreyse gelişemediğindendir foruma göre böyledir aksini iddaa edeni yüceler yücesi çarpar.
-
Yarın boyacı ve servise götüreceğim. Direğin orta üst kısmında bu durum.
İlk gün görmüş ve su dökmüştüm bazı kısmında yumuşadı ve orayı almıştım ama hala kuru yer vardı boyasına zarar vermemek için dokunmadım. Bir peçete ıslatıp üstüne koydum yumuşaması için çok fazla yumuşamamıştı. İş yoğunluğu ile 4-5 gün kaldı sonrasında yağmur ve bu halini gördüm.
-
Sizin araba koyu renkli olduğu için daha fazla dikkat etmelisiniz. Çok fazla ısı çekiyor. Bundan dolayı kuş pisliği daha çabuk yakar. Koyu renk hatayı daha çabuk belli eder üstelik. Geçmiş olsun.
-
Hangi sıfır araç ? Bende de 5008 var, kuş pislemiş, bakılmamış, 2 kere hem kaputtan hemde tavandan kurumuş çok uğraştım kazıdım, ama boyada böyle bir sorun yaşamadım. Aracım kum gri, pejonun yeşil rengi. Keza kendi şahsi beyaz aracımda da bu sorunu yaşamadım. Bence boya normal değil, bi kuş pislipinde böyle olacaksa araba ne anlamı var o kadar para vereyim renge sırf. -
quote:
Orijinalden alıntı: frknsysl
Hangi sıfır araç ? Bende de 5008 var, kuş pislemiş, bakılmamış, 2 kere hem kaputtan hemde tavandan kurumuş çok uğraştım kazıdım, ama boyada böyle bir sorun yaşamadım. Aracım kum gri, pejonun yeşil rengi. Keza kendi şahsi beyaz aracımda da bu sorunu yaşamadım. Bence boya normal değil, bi kuş pislipinde böyle olacaksa araba ne anlamı var o kadar para vereyim renge sırf.Aslında bende öyle düşünüyorum yarın boyacıya gerekirse ekspertize sonrasında bayiye gideceğim. Araç dışarda duruyor sonuçta hergün yıkayamıyoruz sıfır araçta olmaması gerekiyor dediğiniz gibi bu rengine + para ödedik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: frknsysl
Hangi sıfır araç ? Bende de 5008 var, kuş pislemiş, bakılmamış, 2 kere hem kaputtan hemde tavandan kurumuş çok uğraştım kazıdım, ama boyada böyle bir sorun yaşamadım. Aracım kum gri, pejonun yeşil rengi. Keza kendi şahsi beyaz aracımda da bu sorunu yaşamadım. Bence boya normal değil, bi kuş pislipinde böyle olacaksa araba ne anlamı var o kadar para vereyim renge sırf.Kazımak yerine üzerine ılık su döküp parmağınızla ovalayın hemen çıkıyor. Kazıyınca çiziliyor.
Ben de kuş pisliklerini tutuyorum arabanın üzerine 1 hafta civarında. Tazyikli suyla beraber akıp gidiyor. Bu nasıl bir boya kalitesidir arkadaş.
-
Otomobil fabrikaları nereden kısacaklarını şaşırdılar. 20 yıllık kaliteli Almanların boyaları ufak tefek bakımlarla (öyle korumalar, seramikler vb değil) ilk günkü gibi dururken, şimdilerde Almanlarda bile boya kalitesi namına bir şey kalmadı. Clio 5'in boyası bir kuş pisliğiyle bu hale geliyorsa sorun sırf kuşta değil arkadaşlar.
Benzer içerikler
- en iyi balata markası
- araba yolda giderken stop etti çalışmıyor
- w205 c180 kronik sorunlar
- matador lastik yorum
- dyno testi zararlı mı
- silence s04
- km sorgulama
- xiaomi su7 sahibinden
- telegram indirim kanalları
- opel mokka 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X