Poyraznete geçtim IP adresi değişmiyor Fiber kullanıyorum. Dns'de değişmiyor nasıl çözebilirim ? Statik IP gibi yapmışlar modemi kapatıp açıyorum sürekli aynı IP geliyor.
Kullandığım paket Dönemsel Internet 6 ay paketiydi ve 03.07.2023 tarihinde taahüttü bitti ve taşıma işlemi başlattım. Taşıma yaptığım firma geçişin karşı firma tarafından onaylanmadığını cevap verilmediğini söyledi ve bende TürkTelekomu aradım geçişi neden yapmadıklarını sorduğumda bana internetimin dönemsel olduğunu ve bittiğini söyledi başka firmaya geçmek için iptal edip öyle başvurmam gerektiğini söyledi ben böyle olduğuna inanmıyorum böyle bir şey var mı müşteri temsilcisi beni mi yanıltmaya çalışıyor çünkü yeni paket teklifi falan zırvaladı bende teşekkür edip kapattım geçiş işlemini firma yeniden başlattı.
Merhaba Turktelekom Fiber kullanıyorum 3 Temmuz(pazartesi) günü sözleşmem doluyor başka firmaya taşıma yapacağım. Fakat 3 temmuzdan önce kurban bayramı tatiline denk geliyor bayramdan en önceki tarih 26 Haziran ben bu tarihte taşıma işlemi başlatsam ceza öder miyim nasıl hareket etmem lazım ? Bir de önerdiğiniz firma var mı teşekkürler :)
Türktelekom Fiber abonesi oldum ZXHN H298A V1.0 modem verildi modem arayüzünden cloudflare dns adresini giriyorum dns değiştiriyorum ama etkili olmuyor eski vodafone aboneliğimde nokia modemde istediğim siteye girerdim. Modemin dns adresi mi değişiyor gibi gözüküp değişmiyor mu acaba nasıl çözebilirim ? Ayrıca 5ghz çekim alanı düşük ev 3+1 ve modem kapı girişine takıldı salonda köşelerde aşırı düşüş var.
İnternetimi 1 Haftadır Bağlayamayan Türknet!!!
21.12.2022 tarihinde edevlet üzerinden aktivasyonumu tamamladım. Fiber 100 mbps hizmet alacağım. 1 haftadır ne fiber kablosu çektiler ne modem verildi hiç bir şey yapılmadı! Bugün bir çalışanları aradı gün içinde evime gelecekleri söylendi ne gelen var ne giden beni evde asker ettiler tüm gün bekledim...! Onlar aramadan önce telefonda baya bir bağırdım gelmeyecekseniz bağlanmadan iptal edeceğim falan filan diye konuştum. Belli ki gaz almak için aramışlar yalan konuşuyorlar bunlar böyle bir firma şimdiden abone olacaklara söylüyorum gidin türktelekomun kendisinden abone olun bunlarla uğraşmayın 3052579data müşteri numaram yarına kadar bağlandı bağlandı bağlanmadı iptal edeceğim yılbaşınıda evde internetsiz geçireceğimi göze alıyorum ama o parayı size bundan sonrada asla vermem gider türktelekomdan abone olurum.
Selamlar, vodafone fiberin vermiş olduğu Nokia G-140W-C modem kullanıyorum bu modemin dns adresini nasıl değiştirebilirim ?
TurkNet VDSL'e geçirmiyor !!!
|
Hat Değerlerim VDSL Destekliyor mu ?
Turknet VDSL'e geçirtmiyor !
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.516 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar